Vacatures Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg

Bij Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg zijn ze op zoek naar personeel zoals een kok, verkoopmedewerker en medewerkers voor de spoelkeuken/huishoudelijke dienst. Bekijk hieronder de vacatures.

Kok (Parttime)

Zij zoeken naar een zelfstandig werkend Kok of Kokkin!
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en een droombaan? Lees dan snel verder!
 
Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg is geen Michelinsterrenzaak, maar willen gewoon lekker eten voor betaalbare prijzen bieden aan hun gasten. Kun je leuke gerechten bereiden, en schiet je niet snel in de stress? Dan is dit wat voor jou.
 
Bij hen is er tijd voor een sociaal leven, want ze hebben een dagzaak; dus je bent ’s avonds en zondags vrij.
 
Gezelligheid, hard werken & collegialiteit zijn bij ons van groot belang! Ze sluiten de werkweek op zaterdagavond altijd af met een leuke borrel! Ook de personeelsuitjes wil je niet missen! Het leuke keukenteam heeft extra handjes nodig, dus reageer snel!
 
Voor deze vacature zoeken ze iemand voor ca. 20/25 uur per week.

Interesse? Stuur je motivatie & actuele C.V. naar [email protected]. Wellicht zitten we snel aan tafel!
 

Verkoopmedewerk(st)er winkel/horeca (parttime)

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige bijbaan? Ben je spontaan, ijverig en heb je passie voor lekker eten en verkopen? Dan is dit echt voor jou!
 
Als winkelmedewerk(st)er ben jij het aanspreekpunt voor de klanten. Het is daarom belangrijk dat jij ze met een lach bediend en met de lekkerste vis van Nederland de deur uit laat gaan!
 
Jouw verantwoordelijkheden zullen o.a. liggen bij het verkopen van de vis, de winkel netjes houden en ervoor zorgen dat de winkel goed bijgevuld blijft!
 
Gezelligheid, hard werken & collegialiteit zijn bij hen van groot belang! Ze sluiten de werkweek op zaterdagavond altijd af met een leuke borrel! Ook de de personeelsuitjes wil je niet missen!
 
Ze zoeken iemand voor de zaterdagen en de vakanties. Mocht je doordeweeks graag een extra dagje willen werken, dan kan dat natuurlijk ook!
 
Interesse? Stuur je motivatie & actuele C.V. [email protected]. Wie weet draai jij snel een dagje mee!

Medewerk(st)er spoelkeuken/huishoudelijke dienst  (parttime & fulltime)

Ben je een opgeruimd en verzorgd type, werk je graag in teamverband en ben je een echte aanpakker? Dan is deze baan misschien wel jouw ding!
 
Jij zult onderdeel zijn van het huishoudelijk team dat ervoor zorgt dat het Vispaleis er onberispelijk uit blijft zien. Van ramen lappen tot aan de spoelkeuken runnen en de tafels netjes houden in ons visrestaurant; dit zullen o.a. jouw dagelijkse bezigheden zijn.
 
Ze zijn per direct op zoek naar versterking voor de spoelkeukenteam, dus reageer snel!
 
Voor de fulltime functie zoeken ze iemand voor ca. 30/35 uur per week.
 
Ze hebben prettige werktijden die goed & gezond zijn voor het sociale leven. Daarbij kom je in een bedrijf te werken met een prettige en gezellige werksfeer en ben je elke avond en zondag vrij.
 
Interesse? Stuur je motivatie & actuele C.V. naar [email protected]. Wellicht zitten we snel aan tafel!

Palingrokerij en Vishandel Dries van den Berg

Adresgegevens

Stephensonstraat 2
3846 AK Harderwijk

Telefoon

T. 0341-423723

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 9.30 - 18.30 uur
Wo 9.00 - 18.30 uur
Do 9.00 - 18.30 uur
Vr 9.00 - 18.30 uur
Za 9.00 - 18.00 uur
Zo Gesloten
Meer info