Vacatures in het bestuur van MFC de Roef

Het stichtingsbestuur van MFC “de Roef” is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden ter versterking van het huidige team.

Het stichtingsbestuur is een uit vrijwilligers bestaand professioneel bestuursorgaan.

In nauw overleg met de gemeente Harderwijk, en met behulp van 5 vaste medewerkers (in loondienst) wordt invulling gegeven aan de kerntaak: het voorzien van zaalruimte voor sociale, maatschappelijke en culturele activiteiten. Naast deze kerntaak vindt beperkt commerciële verhuur van de faciliteiten plaats.

De stichting is op zoek naar een:

  • Secretaris (m/v). Tot de taken behoren het notuleren van de bestuursvergaderingen (eenmaal per maand, circa 10 keer per jaar). Het afhandelen van inkomende en uitgaande post, alsmede het (doen) opstellen van correspondentie kan eveneens tot de taak van de secretaris gaan behoren. Daarnaast levert u samen met andere bestuursleden een bijdrage aan diverse bestuurlijke overleggen met de gemeente Harderwijk (enkele keren per jaar).
 
  • Algemeen bestuurslid met financiële affiniteit (m/v). U bent als algemeen bestuurslid actief meedenkend met de collega-bestuursleden van de stichting, daarnaast ondersteunt u in voorkomende situaties de penningmeester. U schakelt hiertoe met de penningmeester en u wordt hierin bijgestaan door een ervaren boekhouder. Een financiële achtergrond en/of ervaring met boekhoudsystemen geniet de voorkeur.

Voor beide functies geldt: woonachtig te Harderwijk, en beschikbaar voor een maandelijkse bestuursvergadering. Een bestuursfunctie van “de Roef” vraagt gemiddeld circa 4 uur per week van uw vrije tijd. U krijgt daar veel voor terug: besturen van uw ‘eigen’ wijkcentrum in een gezellig team van medebestuurders en enthousiaste medewerkers, een jaarlijkse medewerkersbijeenkomst, en veel bestuurservaring. Bestuursleden ontvangen een bescheiden vrijwilligersvergoeding.

Heeft u interesse? Stuur dan uw sollicitatie naar [email protected]. Wilt u meer informatie? Bel dan met 06-14743819 (buiten kantooruren).