Vacatures bij Overhoff Telecom & ICT

Heb je affiniteit met ICT en telecom? Zit innovatief denken ook in jouw genen? Staat de klant bij jou altijd centraal? Bekijk dan graag onderstaande vermelde vacature(s) van Overhoff Telecom en ICT om te zien of er een vacature is die goed bij je past. 

Kom jij het Sales team van Overhoff Telecom en ICT versterken?

Showroom verkoper
Kom jij ons team versterken in onze geheel vernieuwde showroom?
In deze zelfstandige functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Door jouw commercieel talent weet jij de klant de beste oplossing te bieden op het gebied van telecom & ICT. Je weet je goed in de klant te verplaatsen en zorgt ervoor dat het serviceniveau hoog ligt.
Bekijk de hele vacature.

Accountmanager ICT
Ben jij de accountmanager ICT die graag strategisch meedenkt met de bedrijfsprocessen van de klant? Word jij enthousiast van het genereren van new business en zoek jij de verbreding bij bestaande relaties? Dan past deze vacature bij jou!
Bekijk de hele vacature.

Teamleider Sales Support
Als teamleider van onze afdeling Sales Support ben je verantwoordelijk voor het coachen, motiveren en verder laten ontwikkelen van een team van 5 medewerkers.

Je coördineert de werkzaamheden van het team, waarborgt de procedures van de afdeling en optimaliseert deze daar waar nodig. Daarnaast speel je een actieve en leidende rol in het verder commercieel professionaliseren van de afdeling. Je rapporteert rechtstreeks aan de commercieel directeur.
Bekijk de hele vacature.

Overhoff Telecom & ICT

Adresgegevens

Lorentzstraat 6
3846 AW Harderwijk

Telefoon

T. 0341-433433

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info