Lokale vacatures week 23 Harderwijk en Hierden

Elke week brengen wij de nieuwste lokale vacatures onder de aandacht op Harderwijkse Zaken. Bekijk hieronder de vacatures.

Vacature chef werkplaats

Als chef werkplaats heb je de uitvoerende taak van 1e monteur, technisch specialist en APK keurmeester. Jij bent het aanspreekpunt van onze organisatie, je weet wat er speelt en je stuurt de werkplaats aan. Je geeft leiding aan de werkplaats en helpt daarmee de automonteurs mee met complexe werkzaamheden.
Bekijk hier de hele vacature!
 

Vacature medewerker autoverhuur en autoverkoop

Interesse in auto’s, klantgericht en op zoek naar een leuke baan bij een modern autobedrijf? Kom werken als medewerker autoverhuur en medewerker autoverkoop bij onze nieuwe vestiging in Nunspeet. Door groei van onze verkoop- en verhuuractiviteiten zijn we op zoek naar versterking!
Bekijk hier de hele vacature!
 

Vacature assistent accountant

Wij zijn Twee Zaken, aangenaam! We zijn geen 'standaard' administratiekantoor. Ons team van enthousiaste, ervaren en ambitieuse specialisten helpt bedrijven op het financieel en zakelijke gebied. Met heldere, efficiënte en klantgerichte dienstverlening komen we snel en vakkundig tot de kern van de zaak. Hierbij staat een goede langetermijnrelatie met onze klanten altijd centraal.
Bekijk hier de hele vacature!


Bekijk hier alle lokale vacatures!