Vacature Management Assistente (24 uur per week) Bibliotheek Noordwest Veluwe

Wil jij werken in een inspirerende en enthousiaste organisatie? Ben je ontzorgend, pragmatisch, positief ingesteld en hands-on? En wil je jouw expertise met hen delen?

Zij zoeken een Management Assistente (m/v) 24 uur per week

Wat ga je doen?
Je ondersteunt het managementteam, bestaande uit de directeur en twee managers. In deze rol weet je veel over de kernactiviteiten van de organisatie en je gaat voorzichtig om met vertrouwelijke informatie. Je houdt je bezig met de agenda en prioriteiten van directie en MT, organiseert activiteiten, beheert informatie en correspondentie, zorgt voor de voorbereiding en verslaglegging van vergaderingen en ondersteunt bij het opstellen en vormgeven van managementrapportages. Het opbouwen en beheren van een (digitaal) archief (o.a. personeelsdossiers) is eveneens een verantwoordelijkheid van deze functie. Daarnaast voer je werkzaamheden uit op het gebied van klantenservice: je houdt (delen van) de ledenadministratie bij en handelt vragen af zowel direct van klanten als van en via collega’s. Je beheert de voorraad en zorgt voor bestellingen. En je beheert de verhuur van ruimten, incl. financiële afhandeling.
 
Je bent:
  • een enthousiaste, energieke en flexibele collega
  • een uitstekende planner en organisator
  • integer en weet met vertrouwelijke informatie om te gaan
  • zorgvuldig en nauwkeurig met cijfers
  • resultaatgericht en zelfstandig
  • stressbestendig; je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden en houdt overzicht
  • iemand die van aanpakken weet en graag samenwerkt 
Je hebt:
  • een afgeronde MBO-4 opleiding op secretarieel gebied, bij voorkeur management assistente
  • uitstekende communicatieve en digitale vaardigheden
  • ruime ervaring in een soortgelijke functie
  • kennis van en ervaring met kantoorapplicaties (Office) 
Wie is de Bibliotheek Noordwest Veluwe?
De Bibliotheek Noordwest Veluwe is dé ontmoetingsplek voor alle bewoners van de Noordwest Veluwe die graag lezen, leren of hun taal- of digitale vaardigheden willen ontwikkelen. Ze zijn de centrale (start)plaats voor lezen, leren, informeren en participeren. Met zo’n 64 medewerkers en bijna 250 vrijwilligers vormen ze een professionele en lerende organisatie: gastvrij, betrouwbaar, bekwaam, ondernemend en enthousiasmerend. 

Wat kun je van hen verwachten?
Een uitdagende functie als management assistente voor 24 uur per week in een inspirerende en snel veranderende werkomgeving. Je treft een team enthousiaste en zeer betrokken collega’s. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en is ingeschaald in schaal 7 (€ 2.385,- tot € 3.162,-) van de CAO Openbare Bibliotheken.
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ben van Heesbeen, directeur-bestuurder. Hij is bereikbaar op: 06 22958570 of [email protected]

Interesse?
Mail jouw motivatie met CV vóór 20 augustus 2021 naar: [email protected]
 
De eerste gespreksronde staat gepland op donderdag 26 augustus 2021.

www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl