Vacature FIRA wonen

​Inmiddels is ons team rond maar omdat wij verwachten dat FIRA wonen een succes zal gaan worden hebben wij besloten om meer mensen in te zetten op de winkelvloer! Interesse? Lees hieronder!

Wij zoeken enthousiaste interieurspecialisten en verkoopmedewerkers (tussen de 8 en 40 uur per week) voor onze nieuw te openen woonwinkel FIRA WONEN.

 Ben jij iemand met veel passie die graag mensen adviseert? Dan is dit je kans om onderdeel te worden van ons team. Dit wordt niet zomaar een woonwinkel, het wordt een outlet - experience woonwinkel!  FIRA WONEN zal op 30 augustus de deuren openen.
Ben je op zoek naar een leuke (bij) baan?
 
Wat ga je doen?
Je adviseert klanten in de winkel over hun interieur en daarbij passende meubels en accessoires; Je werkt offertes uit en belt deze na; Je zorgt dat de winkel schoon en opgeruimd blijft, zodat de klanten graag in jouw winkel komen; Je voert diverse administratieve werkzaamheden uit.
 
Waar ga je werken?
Een prachtige woonwinkel in Harderwijk met unieke meubels en accessoires. Het is een grote ondernemende winkel waar we altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden.
 
Wie ben je?
Je bent een representatief, enthousiast en klantvriendelijk persoon; Je bent niet verlegen om een praatje te houden en je weet hoe je iets moet overbrengen; Je hebt verkoopervaring opgedaan bijvoorbeeld als verkoper of winkelmedewerker; Je hebt ervaring in de woonbranche.
 
Wat mag je verwachten?
Wij bieden een leuke en afwisselende parttime/fulltime baan voor langere tijd in een enthousiast en ondernemend team. Er heerst een informele gezellige sfeer binnen het team en er is ruimte voor jouw inbreng. Het salaris is afhankelijk van wat jij ons te bieden hebt.
 
Enthousiast? Stuur jouw motivatiebrief en CV aan: pz@fira.tv