Vacature Ambulant begeleider opvoedondersteuning

Careander is op zoek naar een ambulant begeleider opvoedondersteuning

Functie

Als Ambulant Begeleider Opvoedondersteuning bied je praktische pedagogische begeleiding en behandeling bij opvoedings– en ontwikkelingsvragen en vragen m.b.t. communicatie en interactie binnen het gezin. Je doet dit volgens een methodische aanpak. De werktijden worden in overleg met de ouders afgesproken.

De doelgroep / het team

Careander Kind & Jeugd biedt behandeling en begeleiding aan kinderen van nul tot achttien jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke of meervoudige beperking. Voor deze kinderen heeft Careander een breed aanbod aan diensten. Zo bieden we begeleiding in gezinnen, de buitenschoolse opvang, kinderopvang+ en binnen het (speciaal) onderwijs.

Profiel

Je hebt een relevante HBO opleiding (bijv. SPH of MWD) en de opleiding PPG of IAG afgerond. Je hebt ervaring met het werken in gezinnen en/of met kinderen met een ontwikkelingsachterstand. Je kunt zelfstandig en zelfsturend / oplossingsgericht werken. Je hebt een positieve inbreng in het team dat PPG/IAG stevig neerzet binnen de gemeentes van de regio Noord Veluwe en binnen Careander. Je bent flexibel en kunt multidisciplinair werken en je leert van intervisiemomenten.

Overige informatie

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 50. Er is in eerste instantie sprake van een dienstverband van een half jaar. Gezien de ontwikkelingen verwachten wij dat er bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband geboden kan worden. Er is nu ruimte voor 3 uur, maar bij toenemende zorgvragen is er ruimte om dit uit te bouwen. Het opvragen van een VOG is onderdeel van de procedure. Wij verwachten van medewerkers dat zij de christelijke identiteit van de organisatie vanuit eigen beleving van harte onderschrijven en hier invulling aan geven in het werk. Omdat het een ambulante functie betreft, is het nodig dat je over eigen vervoer beschikt.

Meer informatie en solliciteren

Neem voor meer informatie contact op met één van de teammanagers Hanneke Hulleman (06-20448307) of Paul Hoogers (06-13621192). Heb je belangstelling en herken je je in het profiel, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt dit uiterlijk 12 augustus 2017 doen door je motivatie en CV naar de afdeling P&O van Careander te sturen via het onderstaande formulier.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 17 augustus. Na de briefselectie op 15 augustus word je z.s.m. geïnformeerd of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.