Vacature 1e lijns servicedeskmonteur bij Overhoff Telecom & ICT

Toe aan een nieuwe uitdaging na de vakantie? Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuw talent.

Overhoff Telecom & ICT is een vitale en ambitieuze organisatie die geïntegreerde telecom- en ICT-oplossingen biedt aan de zakelijke markt.

Met een team van ruim 40 enthousiaste collega's zorgen wij ervoor dat onze klanten overal veilig kunnen werken. Op kantoor, thuis en onderweg. 

Wij zijn op zoek naar een 1e Lijns Servicedeskmedewerker, die met kennis, energie, slagvaardigheid, goede communicatieve vaardigheden en enthousiasme de afdeling ICT en Telecom komt versterken.
 
Wat wordt jouw uitdaging?
Als 1e lijns servicedeskmedewerker ben je het aanspreekpunt voor klanten die vragen en/of problemen hebben met telefonie, verbindingen, hardware en serveromgevingen op locatie. Je staat de klanten vooral telefonisch te woord en tracht problemen en storingen direct vast te leggen in het ticketsysteem. Je bewaakt de gemelde problemen en zorgt voor de juiste communicatie naar de klanten. Door middel van een geautomatiseerd monitoringsysteem controleer je de klantomgevingen en traceer je mogelijke problemen. Het gaat om een 40-urige werkweek en een zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving.
 
Jouw profiel
We zoeken een collega die klantgericht, flexibel, zelfstandig en stressbestendig is.

Verder beschik je over:
  • minimaal een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4;
  • ervaring met moderne technologieën en methodieken op het gebied van gebruikersondersteuning, systeem-/netwerkbeheer en telecom;
  • klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden;
  • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Wat heeft Overhoff Telecom & ICT jou te bieden?
Werken bij Overhoff Telecom & ICT betekent onderdeel uitmaken van een gedreven team met enthousiaste collega’s die graag met elkaar samenwerken, kennis en ervaring delen en elkaar inspireren om de klant tot het uiterste tevreden te krijgen en te houden. Uiteraard is er ook ruimte voor gezelligheid, zoals bijvoorbeeld tijdens de vrijdagmiddagborrel in onze Overhoff-bar.

Wij bieden je een zelfstandige baan bij een ambitieus bedrijf. Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk. Wij investeren hierin door het bieden van gerichte opleidingsmogelijkheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

13 lijns servicemonteur Overhoff Telecom en ICT