Vaartocht op een echte Harderwijker botter!

Voor de echte Harderwijkers is het natuurlijk een 'must' en voor de toeristen en bezoekers van onze mooie stad is het een prachtige gelegenheid om Harderwijk eens van de andere kant te zien, vanaf de waterkant. 

In de zomerperiode varen onze schepen vanaf de haven in Harderwijk.  De HK 21, HK22 en HK 172 liggen gereed bij de Vischafslag en maken bij voldoende belangstelling tochtjes van een klein uurtje op het Wolderwijd.         

U vaart dan met de botter langs de dijk van Oostelijk Flevoland, richting Zeewolde. De tocht duurt een klein uurtje en onderweg zal de schipper u het een en ander vertellen over deze 'monumenten' van de Zuiderzee, niet zelden al ouder dan 100 jaar die nog steeds op het water zijn. Nu niet meer om te vissen, maar om met toeristen en dagjesmensen een gezellige en mooie boottocht te maken.

Kaarten a € 6,-  p.p. zijn verkrijgbaar bij de Vischafslag aan de Havendam. Onze schepen verzorgen rondvaarten op de woensdag 25 juli , 1 augustus, 8 en 15 augustus en de zaterdagen in het zomerseizoen.

Wilt u langer varen, dan bestaat er ook de mogelijkheid om met een gezelschap een dagtocht te maken naar bijvoorbeeld Elburg of Spakenburg. Kijk voor de mogelijkheden en tarieven op onze website www.visserijhistorieharderwijk.nl