v/d Berg Glas gebroken door Suez/de Paauw.

v/d Berg Glas stond een paar weken geleden nog aardig bij de koplopers, maar de laatste paar partijen hadden ze het aardig zwaar tegen de betere teams, ze moesten het nu opnemen tegen Suez/de Paauw die op de 2de plaats stonden.

 Bij de singles leek het er aardig op dat de teams goed aan elkaar gewaagd waren, maar door telkens goed te checken pakte Suez 3 van de 4 punten.

Ook bij de koppels lachte het geluk Suez toe en ook hier wonnen ze er 3 van de 4 door op het juiste moment te checken, tevens was ook nog de teams ronde voor Suez en verloor v/d Berg Glas met 2-7 van hen.

JHD Dienstverlening speelde een mooie partij tegen de Drijvende Ambacht School, bij de singles werden de punten gelijkelijk gedeeld (2-2), maar door de koppels goed in te delen wist JHD hier 3 van de 4 punten binnen te halen, tevens wonnen ze nipt de teams ronde en verloor DAS met 6-3 van JHD.

Primera/Zwet Multidiensten nam het op tegen v. Ramshorst Nijkerk, bij de singles ging het mooi gelijk op en werden de punten gedeeld (2-2), maar bij de koppels was Primera oppermachtig en pakten ze alle 4 de punten, ook de teams ronde was voor hen en verloor v. Ramshorst met 7-2. Gerrit Aartsen gooide een 180er voor Primera/Zwet Multidiensten.

Peter Epe Tuinhout speelde tegen v/d Bosch Installatie een sterke partij, bij de singles pakte Peter Epe 3 van de 4 punten, daar ze nu eindelijk ook eens het geluk hadden dat ze net iets beter konden checken dan hun tegenstander, bij de koppels was het net andersom en was v/d Bosch de gelukkige die 3 van de 4 punten pakte en mocht de teams ronde de beslissing brengen, deze werd nipt door v/d Bosch gewonnen wat de eindstand bepaalde op 4-5.

B&B Bootverhuur mocht het opnemen tegen de Persgroep Harderwijk, ondanks het goede spel van B&B konden ze telkens net niet de winst pakken en werd het bij de singles 1-3, bij de koppels was de persgroep veel te sterk en pakten deze alle 4 de punten, tevens was de teams ronde voor hen en verloor B&B Bootverhuur met 1-8. Dennis v. Maanen gooide een 180er voor de Persgroep Harderwijk.

Cafetaria/Catering v/d Berg speelde tegen Autobedrijf Kok, ook hier waren de teams goed aan elkaar gewaagd en ging het er telkens om wie er als eerste zou checken bij de singles pakte v/d Berg 3 van de 4 punten, bij de koppels werden de punten netjes gedeeld  en werd de teams ronde door v/d Berg gewonnen wat de eindstand bepaalde op 6-3 voor Cafetaria v/d Berg.
 
Stand na 11 partijen Punten 180ers H.F.
Suez de Paauw 72-27 4x  
JHD Dienstverlening 71-28 8  
Primera/Zwet Multidiensten 66-33 10  
Persgroep Harderwijk 64-35 6  
v/d Bosch Installatie 51-48 2  
Drijvende Ambacht School 46-49 2  
Cafetaria v/d Berg 45-54 7 154
v/d Berg Glas 41-58 2  
Peter Epe Tuinhout 39-60 2  
v. Ramshorst Nijkerk 38-61 1  
Autobedrijf Kok 36-63 1  
B&B Bootverhuur 21-74 1