Uw munten voor de jeugd van Stedelijke Harmonie Harderwijk

De Stedelijke Harmonie Harderwijk doet mee met de jeugdsponsoractie van de Boni. Met deze actie kunnen we extra geld verdienen dat we weer kunnen inzetten voor activiteiten voor onze jeugdleden. 

Tot en met dinsdag 24 november ontvangt u bij elke 10 euro aan boodschappen een sponsormunt bij de Boni.

Daarnaast zijn er elke week extra munten te verdienen bij wisselende artikelen. Wilt u de jeugd van de Stedelijke Harmonie Harderwijk steunen? Stop dan uw munten in onze koker!

Bent u nieuwsgierig naar wat de majorettes van de Stedelijke Harmonie doen? Kom dan zaterdag 31 oktober naar de Boni in winkelcentrum Stadsdennen! Tussen 10.00 uur en 15.00 uur zullen de majorettes verschillende optredens laten zien van het onderdeel Kidstwirl en de marsshows.  

Workshop

Van 13:30 uur tot 14.00 uur is er voor kinderen de mogelijkheid om mee te doen aan een workshop Twirlen. Hier kunnen kinderen ervaren wat majorette/twirl is, en krijgen de mogelijkheid om onder begeleiding van de ervaren meiden enkele basistwirls te leren. Inschrijven  kan van 10.00 uur tot 13.00 uur. 

Bij de majorettes kunnen we altijd nieuwe leden gebruiken. Er zijn verschillende teams die elk bezig met een eigen show die zij vertonen op Twirlfestivals en concoursen. Alle majorettes trainen dezelfde marsshows, die zij bij straatoptredens vertonen en zaterdag natuurlijk bij de Boni.

Voor meer informatie over de majorettes kunt u kijken op  www.stedelijke-harmonie.nl

Twirlen stedelijke harmonie Harderwijk