Uw Boni sponsormunten voor de jeugd van de Stedelijke Harmonie!

De Stedelijke Harmonie Harderwijk doet mee met de jeugdsponsoractie van de Boni.  

Met deze actie kunnen ze extra geld verdienen dat ze kunnen inzetten voor verschillende activiteiten voor de jeugd.

Van woensdag 30 september tot en met dinsdag 24 november ontvangt u bij elke 10 euro aan boodschappen een sponsormunt bij de Boni. Daarnaast zijn er elke week extra munten te verdienen bij wisselende artikelen. Wilt u de jeugd van de Stedelijke Harmonie Harderwijk steunen? Doneer dan uw munten in onze koker!

Bent u benieuwd naar wat de jeugd van de Stedelijke Harmonie Harderwijk doet? Kom dan naar één van onze optredens. Het opleidingsorkest heeft vrijdagavond 2 oktober van 19:00 tot 20:00 een optreden in de Boni. Ze spelen dan onder andere muziek van How to Train Your Dragon, Lord of the Rings en Frozen. Zaterdag 31 oktober geven de majorettes een optreden tussen 10:00 en 15:00. Met onder andere een leuke show van de kids twirl. 

Het jeugdorkest uit Harderwijk kan altijd nieuwe leden gebruiken. Speel je een instrument dat past in een harmonieorkest of wil je dit leren, neem dan contact met ons op of kom kijken. Ook bij de majorettes kunnen ze nieuwe leden gebruiken. De verschillende majorettegroepen zijn elk bezig met een eigen show die zij vertonen op Twirlfestivals, concoursen en dit keer bij de Boni. 

Voor meer informatie over het opleidingsorkest of de majorettes kom langs op www.stedelijke-harmonie.nl