Unieke combinatie van bedrijfskundig – en financieel advies groeit verder door

Het is een bolwerk van expertise, kennis, kunde en enthousiasme uit de bancaire wereld en het bedrijfsleven: de mensen achter Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P). CM&P is een solide bedrijf waar kwaliteit voorop staat. Geen eendagsvlieg maar gedegen, op lange termijn gerichte adviezen. Aan partners worden dan ook hoge eisen gesteld, om de kwaliteit van de dienstverlening te borgen. 

Jur van der Laan Claassen, Moolenbeek en Partners
Jur van der Laan

Hierdenaar Jur van der Laan is het echter gelukt om vanaf 1 april 2019 de nieuwe partner van bedrijfskundig - en financieel adviesbureau CM&P voor de regio’s Harderwijk en Zwolle te worden.

De partners binnen CM&P zijn allemaal zelfstandig ondernemer. Dat is een wezenlijk verschil met andere adviesbureaus. Ondernemer zijn is een vak, weten de partners, een vak waarbij veel verschillende aspecten aan de orde komen. Jur van der Laan heeft de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap bewust gemaakt (adviseren voor en door ondernemers) en maakt hierbij gebruik van zijn jarenlange ervaring in het adviseren van het management van grote bedrijven.

Hij is dan ook in staat het volledig assortiment aan diensten dat CM&P levert, aan te bieden. Jur heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en schreef tijdens zijn studie al zijn eerste ondernemingsplan voor een client. In 2010 heeft hij de studie voor Register Controller afgerond op Nyenrode Business Universiteit.

Hij is samen met vrouw en 3 kinderen woonachtig in het mooie Hierden, onder de rook van Harderwijk. Claassen, Moolenbeek & Partners bestaat sinds 1983 en adviseert met een landelijk team van 70 professionals MKB-ondernemers op het gebied van bedrijfsfinanciering - strategie en - overdracht, in de breedste zin van het woord. Veelal wordt daarbij maatwerk geleverd. Bij CM&P weten ze exact waar een ondernemer mee kan worstelen in de verschillende fasen van het ondernemerschap. Zo zijn banken erg kritisch geworden op het verstrekken van financieringen.

Meestal krijg je als ondernemer maar één kans om je plan te presenteren. Dat plan moet dan volledig en goed onderbouwd zijn. Eén van de diensten van CM&P is het verzorgen van de hele financieringsaanvraag. CM&P heeft ruime ervaring in de bancaire wereld, en weet dus exact aan welke informatie en data een kredietverlener behoefte heeft. En, hoe goed je ook in je vak bent, je kunt niet alles alleen. Een onafhankelijke, kritische buitenstaander is voor een ondernemer van onschatbare waarde. Die waarde biedt CM&P.

Door regelmatig met een partner van CM&P te sparren, kan een ondernemer beter gefundeerde beslissingen nemen. Periodiek klankborden de partners met ondernemers en bespreken dan samen de financiële, organisatorische en commerciële zaken teneinde ze te helpen hun doelstellingen te bereiken. Ze zijn steun en toeverlaat in alle bedrijfsprocessen en in alle fase van het ondernemerschap.

Claassen, Moolenbeek & Partners heeft onder andere kantoren in Harderwijk, Nunspeet, Zwolle en Lelystad. Zie ook www.cmenp.nl/harderwijk