Uniek concept: Fysieke winkel, bezorgservice pompoenen en eigen teelt van het land

Harderwijker Henk Kok en Iris van der Weijden starten eigen onderneming

Deze maand start Harderwijker Henk Kok, bekend gezicht bij Kok Tankstations aan de Hoofdweg, samen met zijn vriendin Iris zijn eigen onderneming: Pompoenenwinkel.nl

De pas 21-jarige Kok begint niet zomaar een pompoenenkraam, want naast een fysieke winkel en bezorgservice, zijn alle pompoenen en kalebassen zelf geteeld van het land. Een uniek concept in de regio.
 
Met maarliefst 198 soorten pompoenen en 2900 planten pakken Henk en zijn 18-jarige vriendin Iris van der Weijden het meteen groots aan. Op dinsdag 18 augustus openen zij hun pompoenenwinkel bij het tankstation aan de Hoofdweg. De winkel bestaat uit een trailer van 25 m2 met iedere dag nieuwe verse pompoenen in alle kleuren, vormen en maten. ‘Het is mooi om te zien dat de landbouwgrond van mijn vader gebruikt kan worden voor het telen van de pompoenen en kalebassen, zodat er een grote diversiteit ontstaat en wij ons kunnen onderscheiden van de concurrentie in de regio’ aldus Iris.
 
Bijzonder is dat de verschillende rassen pompoenen te bezichtigen zijn via het internet. Via de website pompoenenwinkel.nl kunnen geïnteresseerden online rondkijken. Wie specifieke wensen heeft kan dit doorgeven per e-mail of via het contactformulier op de website. Indien gewenst kunnen kopers hun bestelde pompoenen, bij een bedrag van 25 euro of meer, zelfs thuis of op locatie laten bezorgen in de omgeving van Harderwijk. 'We willen onze klanten graag service verlenen die persoonlijk is en van hoge kwaliteit' aldus Henk. 'Daarbij zijn sommige pompoenen zo groot dat bezorgen praktisch kan zijn, net als bij de aankoop van grote aantallen pompoenen' vult hij aan.
 
Henk en Iris verwachten klanten uit alle segmenten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen pompoenen uit komen zoeken of bestellen. Daarbij kunnen mensen pompoenen aanschaffen om verschillende redenen. 'Onze pompoenen zijn geschikt voor de consumptie of te gebruiken als decoratie.
 
Wie benieuwd is naar het assortiment van Henk en Iris kan tot medio november de showroom in Harderwijk bezoeken. De website is het hele jaar actief. Mensen kunnen daar ook buiten het groeiseizoen hun wensen kenbaar maken.
 
Voor meer informatie, openingstijden en leuke acties, kijk op www.pompoenenwinkel.nl  

pompoenwinkel henk kok harderwijk

Kok Experience

Adresgegevens

Hoofdweg 2
3842 GZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-230000

Meer info