Uitverkochte primeur voor Culihoppen

De allereerste editie van Culihoppen is uitverkocht!

Op zondag 31 mei aanstaande verzamelen alle 350 aangemelde foodliefhebbers zich in het centrum van Harderwijk, voor de culinaire ontdekkingstocht langs zeven toplocaties.culihoppen harderwijk culinair evenement

Culihoppen vervangt Amusetour Harderwijk, het evenement dat voor het laatst op 26 oktober 2014 werd georganiseerd. Met Culihoppen hop je samen met familie, vrienden en relaties van restaurant naar restaurant, waar je geniet van het gezelschap, de sfeer en een heerlijk gerechtje met een bijpassend glaasje wijn.

Organisator Henny Doppenberg van Catch-On creatieve communicatie: "We hadden uiteraard wel gehoopt op een uitverkocht event, maar we hadden het eerlijk gezegd niet verwacht. Het is altijd spannend hoe het loopt als je een nieuw concept in de markt zet. Ik vind het geweldig dat er zo veel belangstelling is voor de Harderwijkse restaurants, vanuit de stad zelf maar ook van ver daarbuiten!"

De zeven deelnemende restaurants zijn Klein Parijs, De Bank, Basiliek*, De Boterlap, Tommy's, Dolle Griet en Ratatouille. Een greep uit de gerechtjes die 0p 31 mei worden bereid voor de Culihoppers: gebraden lamskotelet met bearnaisesaus en rodewijnjus; in soja gemarineerde kabeljauw met zeewiervermicelli, wasabicrème en salty fingers.

Wil je dit culinaire evenement ook meemaken? Houd 11 oktober 2015 dan vrij in je agenda, want dan vindt het eerstvolgende Culihoppen-event plaats. Check in de tussentijd de Facebookpagina en de website culihoppen.nl voor alle nieuwe ontwikkelingen.

Meer informatie: Henny Doppenberg, Catch-On creatieve communicatie, e-mail [email protected], tel. 0341-455655 of 06-15455363.