UITgesproken Harderwijk: een proeverij van podiumkunsten in het Plantagepark

Op 4 juni bruist het Plantagepark van lokale cultuur tijdens UITgesproken Harderwijk. Vanaf 14:00 uur presenteren diverse Harderwijker instellingen hun programma’s. 

Op twee podia worden de bezoekers getrakteerd op een proeverij van muziek, theater, dans en cabaret

Zo kan er worden genoten van de jazzy Balkanmuziek van Amsterdam Klezmer Band (Jazz on the Corner), stemmige Americana van Banty Holler (Centrum De Zin) en snedig cabaret van Fabian Franciscus (Theater Harderwijk) en Marlies Bloemen (Vers van de MESS). Daarbij zijn er presentaties en bijdragen van lokale cultuurmakers Sjors & Ruud, Crescendo, Popschool Harderwijk en Anouk Dance Experience.
 
Het terrein wordt verder opgeluisterd door bijdragen van Stichting Stadsmuseum Harderwijk en Cultuurkust en optredens van diverse DJ’s, waaronder Mo6 en Guylian.
 
Krange Zoemer
UITgesproken Harderwijk geldt als het startschot van de zomerprogrammering van Stad als Podium: Krange Zoemer. Dit programma bestaat uit wekelijkse uitvoeringen van podiumkunsten, met de stad als podium. Een beetje dwars, prikkelend en avontuurlijk. Maar ook toegankelijk, feestelijk en vrolijk. Krange Zoemer baant zich als een kronkelende rivier een weg door de binnenstad van Harderwijk en mondt wekelijks uit op één van de bijzondere locaties die de stad rijk is.
 
Stad als Podium
Stad als Podium is de overkoepelende organisatie voor programmering en promotie van podiumkunsten in de gemeente Harderwijk. Met een groot aantal culturele partners biedt Stad als Podium een spraakmakend programma van concerten, voorstellingen, festivals en evenementen.

Amsterdam Klezmer Band
(Amsterdam Klezmer Band - foto Stad als Podium)
 

Stad als Podium Harderwijk

Adresgegevens


Harderwijk

Meer info