Tweede vestiging ESZET Handelsgroep geopend

Donderdag 5 september 2019, was de officiële opening van de tweede vestiging van de ESZET Handelsgroep. De ESZET Handelsgroep is al 47 jaar een begrip in de electrotechnische groothandelswereld. 

Openingshandeling pand Goes van ESZET

Inmiddels al bijna 40 jaar opereert de organisatie vanuit Harderwijk. De goede eigen voorraad positie geeft dat ESZET een groot vast klantenbestand heeft. Kwaliteit en service staan voorop.

De organisatie groeit en omdat ESZET graag haar klanten in alle delen van het land snel goederen wil kunnen leveren, is besloten om een extra vestiging te openen. Aangezien ook ESZET oog heeft voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, reducering CO2 uitstoot en duurzaamheid, is gekozen voor een extra vestiging in Goes.

De vele kilometers die vanuit Harderwijk naar Goes gereden moeten worden, zullen afnemen en de service aan de klanten zal worden verhoogd. Goes ligt gunstig om de Zeeuwse klanten te kunnen beleveren maar ook richting west-Brabant en Rotterdam. ESZET is blij een bijdrage te kunnen leveren aan de stimulatie voor de werkgelegenheid in Zeeland.

Martin Dooijeweerd en Mark Lagerwij hebben de kabel doorgeknipt tijdens de feestelijke opening. De ESZET Handelsgroep bestaat uit 3 B.V.’s, ESZET Electro, ESZET Data en ESZET Lighting. Met onze diverse sortering aan kabels, voor het gewone of speciale gebruik, datakabels of de ruime keuze uit bijvoorbeeld industriële- of sportverlichting is ESZET een hele goede partner. Wilt u nader kennismaken, komt u dan gerust eens een kijkje nemen in ons pand aan de Verrijn Stuartweg 1 in Goes. Mark Lagerwij en Johan Kristalijn staan u graag te woord.

Opening ESZET Goes

ESZET Handelsgroep

Adresgegevens

Van Leeuwenhoekstraat 21-23
3846 CA Harderwijk

Telefoon

T. 0341-438200

Meer info