Twee grote namen in Harderwijk met Mart Smeets over zijn ‘Mijn Amerika’ en Jenna Blum over 'De verloren familie'

De derde week van november krijgt een Amerikaans tintje met het bezoek van twee grote namen. Zo presenteert Jenna Blum op maandag 13 november haar boek 'De verloren familie' en is er op vrijdag 17 november een literair café met Mart Smeets over zijn nieuwe boek ‘Mijn Amerika’. 

Voor beide avonden neemt Jan Douwe Kroeske de presentatie voor zijn rekening. Verschillende thema’s die verwant zijn aan de boeken passeren de revue op deze avonden.

Jenna Blum
Op maandag 13 november vanaf 19.30 uur, komt Jenna Blum speciaal naar Harderwijk om haar nieuwste boek 'De verloren familie' te presenteren. Wat bewoog Jenna tot het schrijven van dit veelbelovend boek? Waar haalde zij haar informatie en inspiratie vandaan? Hierover zal zij in gesprek gaan met Jan Douwe Kroeske. Deze avond wordt georganiseerd door Bruna Harderwijk in samenwerking met Bibliotheek Noordwest Veluwe.

Locatie en kosten
De avond vindt plaats in Restaurant Tommy’s aan de Vijhestraat 3 in Harderwijk. Entreekosten € 7,50 (€ 9,00 met steun aan Roparun Team Mariniers (189)). Na de presentatie is er ruimschoots de gelegenheid om Jenna persoonlijk te ontmoeten. Ook is initiatiefnemer Bruna Harderwijk ter plaatse met een boekenstand, zodat iedereen de kans krijgt om met een uniek, gesigneerd exemplaar huiswaarts te keren.
Jenna Blum boekpresentatie
 

Literair café met Mart Smeet

Op vrijdag 17 november vanaf 20.00 uur, de dag nadat Mart Smeets in De Wereld Draait Door (DWDD) zijn nieuwe boek presenteert, komt hij naar Bibliotheek Harderwijk om hierover in gesprek te gaan met presentator Jan Douwe Kroeske. Mart Smeets heeft een levenslange fascinatie voor Amerika.

Zijn werk als sportjournalist bracht hem vaak in het land. Veel van zijn ervaringen op het gebied van muziek, sport, politiek, kunst, geschiedenis, eten, reizen, hotels en het eeuwige racisme belandden in 'Mijn Amerika'. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Bruna Harderwijk en Meerinzicht. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting en signeren.

Locatie en kosten
De avond vindt plaats in Bibliotheek Harderwijk aan de Havendam 56. De entreekosten bedragen € 12,- voor bibliotheekleden en € 13,50 voor niet-leden (inclusief hapje en drankje).

Mart Smeets boekpresentatie in Harderwijk

Kaartverkoop

Jenna Blum: www.ticketkantoor.nl/shop/blum
Mart Smeets: www.ticketkantoor.nl/shop/Mart/ 
Voor meer informatie www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl