Turners Olympia in de prijzen

Zaterdag 4 november werd de eerste teamwedstrijd Turnen Heren van de najaars competitie in Twello gehouden. Drie teams van Olympia waren hier vertegenwoordigd.

De eerste wedstrijd waren de jongste jongens van Olympia aan de beurt

Dit waren Olivier Prima en en Melvin Doppenburg. Ook Daan Kooistra behoort bij dit team maar hij kon helaas niet aanwezig zijn. Voor hun was het de eerste wedstrijd. Zij turnden netjes maar vielen helaas net buiten de prijzen en werden 6e.

heren turnen Olympia Harderwijk

De 2e wedstrijd waren de pupillen aan de beurt. Lenn Brander, Stijn Bunt en Mathis Boddeus vormden een team met 2 turners van CGV Urk. Zij behaalden als team brons. Stijn Bunt werd individueel zelfs tweede.

Pupillen turnen Olympia Harderwijk

Als laatste was het junioren team aan de beurt. Zij turnden een sterke wedstrijd met strakke oefeningen en een hoge moeilijkheid.  Verbaasd waren ze toen ook dat de mannen tijdens de prijsuitreiking geen podiumplek hadden. Als snel bleek dat er een fout gemaakt was. Hun punten bleken niet naar het centrale puntensysteem gestuurd te zijn. Zodra dit wel was gebeurd bleek dat ze dik 1e waren. 24 november is hun 2e wedstrijd en dan ontvangen zij als nog hun welverdiende Gouden plak.

Turnen Heren wordt een steeds populairder sport. Olympia heeft weer plek voor nieuwe jongens. Jongens die het turnen ook eens willen uit proberen zijn op donderdag van 17.00-18.00 van harte welkom in zaal 2 van gymzaal Biezeplein in Harderwijk.

Juniorenteam turnen heren Olympia Harderwijk