Turners Olympia Harderwijk op Districtsfinale

Zaterdag 9 mei vond de districtsfinale turnen heren in het verplichte oefenstof plaats in Duiven.

De 7 jongste turners van Olympia Harderwijk wisten zich hier eerder voor te plaatsen. De beste turners van Flevoland, Gelderland en Overijssel streden hier om een podium plek. Voor Luc den Herder was er brons. Hij turnde een mooie stabiele wedstrijd maar moest het opnemen tegen zeer goede en ervaren jongens die al vele jaren meer turnden.

Voor Daan Haitsma was er net geen podiumplek. Hij kwam 0,2 tekort. Ook Milan Heldoorn viel net buiten de prijzen. Hij werd 5e. Laurens Bos en Jeroen Zeeman draaiden een prima wedstrijd maar kwamen ook net te kort bij de instappers. Zij werden 6e en 8e.

Turnvereniging Olympia Harderwijk

Bij de Pupillen waren er ook geen prijzen voor Wail Cheki en Erik Ohanijan. Zij maakten beiden een paar grote fouten waardoor elementen niet lukten en dit wordt binnen het turnen zwaar bestraft. De turners hebben een prima wedstrijd gedraaid wat tevens ok hun laatste wedstrijd was voor dit seizoen.

27 juni zijn er nog de harderwijkse kampioenschappen maar verder trainen de heren al hard voor de wedstrijden van volgend jaar.