Turners Olympia 7 medailles op districtsfinale (foto's)

Zaterdag 23 maart werd de districtsfinale turnen Heren gehouden in Putten. De turners van Olympia Harderwijk waren hier goed vertegenwoordigd en wisten ook flink wat prijzen mee naar huis te nemen. 

Bij de jongste categorie de benjamin wist Jorrit Dijksma het zilver mee naar huis te nemen en Mats Hoekstra het brons.

Bij de instap was er voor Joost Nijhof zilver. Bij de instap 4e divisie wist Demien Pronsen zich te plaatsen voor het NK. Bij de 2 plaatsingswedstrijd werd hij steeds 1e maar nu maakte hij direct bij zijn eerste onderdeel een hele grote fout, wat hem direct deed dalen naar de 24e plek. Maar uiteindelijk heeft hij zich terug gevecht naar de 6e plek en is dus door naar het NK. Tygo Dijkema werd in deze categorie 17e.

Niels de Schipper was ook grote kans hebber voor een NK plek, maar hij brak helaas zijn arm een aantal weken geleden waardoor hij nu niet mee kon doen. .Bij de pupil 18 was er weer prijs. Daan Beijeman werd hier 1e en Joppe  Boven 2e. Ook de jeugd heeft het goed gedaan, Jon Brandsma won hier goud en Milan Heldoorn zilver. Bij de pupillen niveau 17 was er helaas geen prijs. Fillijn Loek werd hier 5e, Roderick Bos 7e, Wessel Brands 10e, Finn Schuurkamp 11e, Rafael Captijn 13e en Daan Haitsma 14e.

Bekijk hieronder de foto's

Jin Brandsma en Milan Heldoorn
Jin Brandsma en Milan Heldoorn

Daan Beijeman en Joppe Boven
Daan Beijeman en Joppe Boven

Joost Nijhof
Joos Nijhof

Jorrit Dijkema en Mats Hoekstra
Jorrit Dijkema en Mats Hoekstra

turners Olympia groepsfoto