Trouwen @Stakenberg

Onlangs is Veluwe Hotel Stakenberg in Elspeet een officiële trouwlocatie van de gemeente Nunspeet geworden en bieden zij hun bruidsparen de prachtige mogelijkheid om buiten tussen de bomen het ja-woord aan elkaar te geven.

Zijn jullie het stel dat dolgraag wil trouwen in de natuur, die een fantastisch feest willen geven in de vrije omgeving? Dan is Landgoed Stakenberg de plek voor jullie!

In samenwerking met By-Anne, Weddingplanner Manon, Herma van der Weide (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) en PDR verhuur zetten wij iets nieuws op in de gemeente Nunspeet.

Onlangs zijn wij een officiële trouwlocatie van de gemeente Nunspeet geworden en bieden we onze bruidsparen de prachtige mogelijkheid om buiten tussen de bomen het ja-woord aan elkaar te geven en (eventueel) aansluitend een compleet huwelijksfeest te geven, voorzien van al jullie wensen.

Of misschien wil je een herbevestiging van jullie huwelijk, of een mooie ceremonie tijdens bijvoorbeeld een 25-jarig huwelijksfeest? Ook dan kunnen we elkaar vinden.

Trouwen in de natuur wordt steeds meer een hot item en daarom is in het weekend van 16 en 17 september een stuk van ons Landgoed omgetoverd tot een trouwdecor. Iedereen is hier van harte welkom om te komen kijken, informatie te komen opvragen en een nieuw stukje Veluwe te ontdekken.

De styling word gedaan door By-Anne. Zij decoreert en styled elke locatie tot een fantastische plek, van de bloemen bij een trouwprieel tot een boom vol lampjes of lampionnen.

Weddingplanner Manon is degene die de planning en organisatie volledig uit jullie handen kan nemen. Dat geeft een stuk rust!

Herma van der Weide van trouwmevrouwherma.nl zorgt ervoor dat het jawoord helemaal van jullie is, een onvergetelijk moment in jullie leven.
PDR verhuur is een verhuurbedrijf voor verschillende soorten tenten en meubilair, praktisch alles is bij hen mogelijk. Van een strak aangeklede zaal met mooie witte stoelen tot een echt buitenfeest met bijvoorbeeld strobalen als stoel. Jullie wensen staan centraal!


We hopen jullie op 16 en/ of 17 september tussen 15.00-17.00 uur te ontmoeten.

Veluwe Hotel Stakenberg Elspeet trouwlocatie