Trouwbeurs in Dorpshuis Hierden

Na een succesvolle eerste keer kunnen de verloofde stellen, betrokkenen of liefhebbers zich weer opmaken voor een nieuwe editie van de jaarlijkse trouwbeurs in Hierden. 

Ook dit jaar zullen er weer meer dan twintig stands staan waar fotografen, bakkers, kappers, visagistes en cateraars inspiratie geven voor een feest dat hoe dan ook onvergetelijk wordt.

"Hier kun je alles voor je bruiloft vinden: van trouwambtenaren, bruidstaarten, kaarten, kappers en kleding, noem het maar op!’’, zegt organisator Jetty uit de Bosch. Er is echt aan alles gedacht, zelfs kleding voor de ouders en andere naaste familie: ,,Die konden we vorig jaar niet vinden, maar dit jaar wel.’’ Ook wordt er dit jaar extra uitgepakt met een ‘Real Life Wedding Show’, een voorproefje van het echte huwelijksfeest. (Real Life Wedding Show begint om 14.30 uur).
 
Het oorspronkelijke idee van de trouwbeurs was om de locatie, het Dorpshuis in Hierden, weer eens goed op de kaart te zetten als plek om het trouwfeest te vieren. ,,Vroeger trouwde iedereen in het Dorpshuis, maar helaas is dat de afgelopen 10 jaar toch sterk verminderd’’, zegt Jetty, ,,het moet allemaal wat luxer.’’
 
Met dat laatste in het achterhoofd is er het afgelopen jaar dan ook veel verandert in het Dorpshuis. Dankzij een verbouwing is het pand er weer klaar voor om voor trouwfeesten gebruikt te worden. In de zaal is een nieuwe vloer gelegd, alles is in frisse, maar gezellige kleuren geschilderd en er hangen weer nieuwe gordijnen aan de muur. Bovendien staat er ook personeel dat volgens Jetty ‘lekker doortapt en doorschenkt’ ,,Het is allemaal veel moderner geworden.’’ 

De trouwbeurs vindt plaats op 19 januari van 11.00 tot 16.00. De bruidsshow begint om 13.00. De entree is gratis en bezoekers krijgen nog een leuke goodiebag mee naar huis.

Trouwidee Hierden 2019