Traprenovatie met echt hout

Bij ’t Vloerenhuis in Putten bent u ook aan het juiste adres voor traprenovatie.

Renovatie met Echt Hout

't Vloerenhuis Putten levert en plaatst overzettreden in diverse houtsoorten, de meest gebruikte houtsoort is Eiken. Het unieke is dat zij uw trap gelijk kunnen maken aan uw vloer, dus elke houtsoort of kleur is te maken.
  • De trap wordt bij u thuis opgemeten, waarna u uw offerte ontvangt.
  • De houten overzettreden worden ter plaatse vakkundig op maat gezaagd en geplaatst.
  • Het veiligheidsrubber kunnen wij in overleg plaatsen, (de afstand vanaf de neus waar u deze geplaatst wilt hebben).
  • De afwerking is met (kleur) olie of trapcoating, in de door u gewenste kleur, zelfs roken en oliën is mogelijk.
  • Stootborden kunnen in dezelfde houtsoort als de trede of in een Ral kleur, naar uw keuze. (bijvoorbeeld wit 9010)
  • Onze ervaren vakmensen plaatsen de trap doorgaans in 1 dag
Omdat de houten overzettreden exact op maat gemaakt worden kunnen wij de veilgiheidsrubber op de plek plaatsen waar u wilt, enkel of dubbel. Dit in tegenstelling tot andere renovatie producten.

Het is mogelijk om uw vloer in dezelfde kleur als uw nieuwe traptreden af te laten werken. Zoals het voorbeeld van de overloop en trap hieronder.

Renovatie met Laminaat of PVC, U wilt een onderhoudsvrije trap?

Er is keuze uit mooie laminaat of PVC decoren in verschillende tinten zoals: Wit getint, Gerookt Grijs, Donkerbruin, Naturel licht en Naturel donker), Dekkend Wit.

De stootborden kunnen wij leveren in het zelfde decor als de treden, maar is ook in Ral kleur 9010 of RVS look leverbaar. Wij maken de laminaat of PVC treden direct op locatie bij u thuis op maat. Door een speciale behandeling van het oppervlak van het laminaat is het stroef, u hoeft niet bang te zijn voor een gladde trap. Het reguliere laminaat wat we normaal op de vloer plaatsen is NIET geschikt voor op de trap, dat kan namelijk wel glad worden en is voor gebruik op een trap dus niet geschikt.

Wat zijn de kosten van Traprenovatie?

Dat is een vraag welke wij niet direct kunnen beantwoorden. Afhankelijk hoeveel treden u heeft, hoe groot de treden zijn, of het een open of gesloten trap is en welk materiaal u kiest verschilt dat. Wij maken graag vrijblijvend een afspraak bij u thuis, meten uw trap op en geven u na de meting een exacte prijsopgave.

Meer weten?

Bezoek onze ruime showroom te Putten, wij laten u zien hoe mooi en hoogwaardig dit systeem is. Onze ervaren adviseurs geven u duidelijk en vakkundig advies. Wij zijn dealer van Hafa/Stairmakeover HPL laminaat trappen, Douwes Dekker Trappen in laminaat en onze eigen lijn houten overzettreden van massief hout of gelaagd multiplex met een houten toplaag. Deze traptreden zijn in bijna elke houtsoort te leveren.

Met PVC kunnen wij nagenoeg met elk merk uw trap bekleden.

Trap bekleden met hout, laminaat of pvc 't Vloerenhuis Putten