Training social media

Ben je tussen de 17 en 30 jaar? Altijd al meer willen weten over social media zoals Facebook en Insta? Kom dan 17 april vanaf 19.30 uur naar Het Huis van de Stad in Harderwijk. 

Dan verzorgt JONG&politiek een interactieve avond over de social media. Het gaat over de ontwikkelingen, hoe een pagina te maken, adverteren maar ook de koppeling tussen Facebook en Insta.

De deelnemers ontvangen een certificaat. Interesse in deze avond meld je dan even aan via jongenpolitiek.nl of de facebookpagina.
 
JONG&politiek is een initiatief in het kader van Maatschappelijke Diensttijd. Binnen het project kunnen jongeren op een actieve manier ontdekken of de (lokale) politiek wat voor hen is. Maar ook maatschappelijke betrokkenheid inzetten om thema’s die jongeren aangaan op de (politieke) kaart zetten. Op deze avond zijn er diverse jongeren uit Harderwijk, Nunspeet en Ermelo aanwezig die al meedoen in het project.

Mocht je meer informatie willen hebben daarover, dan is dit een goed moment! Leuk om te weten is dat je een vergoeding krijgt bij deelname. Op onze website www.jongenpolitiek.nl vind je meer informatie.