Topresultaat in Harderwijk

Mooie opbrengst Halve Marathon voor Red een Kind 

Zaterdag 11 maart 2017 klonk voor de 37e keer het startschot van de Broekhuis Halve Marathon van Harderwijk. Van iedere inschrijving voor de wedstrijd komt 1 euro ten goede aan Red een Kind.

Het was weer een sportieve dag in Harderwijk: aan de halve marathon, georganiseerd door Atletiek Vereniging Athlos, deden dit jaar 1.527 deelnemers mee. Dat leverde een opbrengst van € 1.527,- op voor Red een Kind, de hoogste opbrengst tot nu toe!

Anki van Bruggen, Manager Fondsenwerving & Bewustwording Red een Kind: “Het is ieder jaar weer fantastisch om te zien hoeveel mensen, jong en oud, op deze manier bijdragen aan het werk van Red een Kind. We zijn daar ontzettend dankbaar voor.” Naast de reguliere afstanden was er ook dit jaar weer een ‘Red een Kind run’. Daar liepen dit jaar maar liefst 121 sportieve kinderen een afstand van 960 meter.

Broekhuis Auto’s, hoofdsponsor van de Halve Marathon steunt Red een Kind al jaren. Red een Kind geeft kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen in Azië en Afrika kansen voor de toekomst. Dat doet ze vanuit de overtuiging dat elk kind een uniek geschenk van God is en er bij het opgroeien niet alleen voor hoort te staan.
Opbrengst Red een Kind Run Halve marathon Harderwijk 2017

Fotobijschrift: Henriët Seinen van Red een Kind neemt de cheque in ontvangst van Ruud Jansen, organisator Halve Marathon van Harderwijk.