Top2000 kerkdienst Harderwijk

Eind van het jaar staat NPO Radio 2 in het teken van de Top2000. 

Top2000 staan veel  nummers met inhoud: nummers die emotie oproepen, kippenvel en herinneringen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing  te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Wat is er nou mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis?  Daarom wordt er op zondagavond 27 december in kerkelijk centrum de Regenboog (Drielanden-Harderwijk) een Top2000-kerkdienst gehouden. Het is een idee van internetkerk www.mijnkerk.nl, waar dit jaar maar liefst meer dan 88 kerken aan meedoen.

Medewerking wordt verleend door ds. David Sies, de Top2000 band en diverse gemeenteleden. De toegang van deze bijzondere kerkdienst is gratis. Er is een collecte voor de bestrijding van de onkosten. Datum: 27 december.

Aanvang: 19.30 uur. ‘Like’ ons op Facebook en leef mee: www.facebook.com/Top2000-Kerkdienst-Harderwijk. Op www.top2000kerkdienst.nl/harderwijk/ vind je nog meer informatie!

Top2000 kerkdienst de Regenboog Harderwijk