Top 10 weer niet binnen handbereik voor VVOG

VVOG heeft enkele zware seizoenen achter de rug. Het is al vijf jaar geleden dat ze erin slaagde een plaats binnen de top 10 te halen. Ook dit jaar heeft het niet mogen. Met een 16de plaats zijn ze liefst zes punten verwijderd van de top 10. Zullen ze er volgende keer wel in slagen? Wat zijn de vooruitzichten voor deze derdeklasser.

Sportgokkers volgen de prestaties van de ploeg op de voet. Wedden op clubs in derde divisie is populairder dan ooit. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de openstelling van de online gokmarkt in Nederland

Een weddenschap plaatsen op VVOG 

Wedden op een club die niet in Eredivisie speelde was vroeger niet gemakkelijk. Dit is helemaal veranderd sinds het online tijdperk aangebroken is. Neem een kijkje bij de beste bookmakers beoordelingen op kelbet.nl. Je zal zien dat er heel veel keuze is aan goksites die online sportweddenschappen aanbieden. Bij verschillende bookmakers kan je wedden op ploegen in derde divisie. Een weddenschap plaatsen is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is een account aanmaken, een bedrag storten en inzetten. Sportgokkers zullen de analyses van de bookmakers en de historiek van de clubs dan ook goed opvolgen. 

Winst tegen DOVO, gelijkspel tegen Ajax Amateurs 

Elk punt telde en tegen directe concurrent Ajax was er weer eentje binnengehaald. Zaterdag voor Pasen eindigde de wedstrijd op een 1-1 gelijkspel. VVOG beleefde een perfecte start toen Rafik el Hamdi na amper 1 minuut VVOG al op voorsprong bracht. Weer in vorm nadat hij begin dit jaar stopte wegens gebrek aan motivatie. Ook daarna bleek VVOG lang de betere ploeg maar geleidelijk aan kwam de kanteling. Zeker in de tweede helft kwam Ajax meer en meer opzetten om uiteindelijk met een vrije trap de gelijkmaker te maken. 

Op Paasmaandag presteerde VVOG nog beter en wist het DOVO thuis te verslaan met 1-2. Weer een opsteker voor onze jongens. VVOG klom zo naar de 13de plaats in het klassement met evenveel punten als Harkemase Boys. Het maakt de competitie er alleen maar spannender op. Maar de euforie was van korte duur. De daaropvolgende wedstrijden zakte VVOG dieper weg.  

1969 beste jaar ooit 

1969 was het beste jaar uit de clubgeschiedenis. VVOG won in dat seizoen zowel het kampioenschap bij de zaterdagamateurs als de Nederlandse amateurtitel. In seizoen 1968/1969 won de club de titel in de Tweede Klasse D en in 2003 de Districtsbeker Oost. Een moeilijke periode was het seizoen 2006/2007 toen VVOG in de degradatiezone belandde. Die degradatie kon het uiteindelijk vermijden maar een seizoen later degradeerde de club alsnog uit de Hoofdklasse. In seizoen 2010/2011 slaagde VVOG er uiteindelijk in opnieuw te promoveren naar de Hoofdklasse.  

VVOG maakte kans om dit seizoen een plaats in de top 10 te veroveren maar greep er weer naast. Het wordt dus volgend jaar hard knokken om eindelijk opnieuw in de linkerhelft van het klassement te geraken. 

Soccer afbeelding Pixabay
(Afbeelding Pixabay)