Toch gezamenlijke Startzondag Protestantse Gemeente Harderwijk

Ondanks alle beperkingen trapt de Protestantse Gemeente Harderwijk het nieuwe kerkseizoen toch af met de traditionele gezamenlijk Startzondag op 6 september. Wel is het Plantagepark door de RIVM-regels te klein.

Voor de leden van Plantagekerk en Regenboog en andere belangstellenden staan daarom vanaf 10 uur de stoelen coronaproof en koffie of limonade klaar op het grote parkeerterrein P2 naast de Molen.

De feestelijke dienst over ‘Het Goede Leven’ met ds. David Kroeze en praiseband Ivy begint om half elf, na een voorprogramma met o.a. de Stedelijke Jeugdharmonie. Voor de kleintjes is er oppas, grote kinderen ontvangen een verrassingstas. De dienst wordt live uitgezonden door HK13 via de CAI en via www.hk13.tv.

Na de dienst zijn er op bestelling meeneemlunches af te[GvdB1]  halen voor thuis. Daar gaat de Startzondag vanaf 14.00 uur online verder met kinderspelen, een bingo en een online pubquiz.

Met deze aangepaste Startzondag wil de Protestantse Gemeente Harderwijk benadrukken dat het kerkenwerk ondanks alle beperkingen gewoon doorgang vindt, zowel zondags als doordeweeks.

Een ieder is van harte welkom. Info en aanmelden op www.startzondagharderwijk.nl.