Timo Douma benoemd tot erelid van de Stedelijke Harmonie Harderwijk

Op dinsdagavond 6 februari 2024 hield muziekvereniging Stedelijke Harmonie Harderwijk haar jaarlijkse ledenvergadering, waarin werd besloten om Timo Douma tot erelid van de vereniging te benoemen.

Timo is een jonge man die is opgegroeid in een muzikale familie, die veel betekent voor de vereniging

Timo is al jong hoorn gaan spelen en uitgegroeid tot gewaardeerd muzikant en lid van de vereniging. Hij heeft altijd beseft dat lid zijn van een vereniging meer betekent dan alleen muziek maken en dat allerlei nevenactiviteiten zeker zo belangrijk zijn om de vereniging draaiend houden. Timo heeft hieraan altijd graag zijn steentje bijgedragen. Zo was hij op de achtergrond vaak in ons Muziekgebouw aan de Deventerweg te vinden om bladmuziek uit te zoeken, schoonmaakacties te organiseren, diverse klussen voor het gebouw te verwezenlijken enz.

Ook was zijn rol in het laten groeien en begeleiden van ons jeugdorkest een grote verdienste van hem. Johan de Jong, dirigent van het jeugdorkest kon altijd op hem terugvallen vooral het verzorgen van al de bladmuziek en dat deed Timo met veel plezier en overgave. Ook sociaal was hij altijd in voor een praatje en laagdrempelig voor iedereen. Kortom, onze “Topper” heeft deze eretitel meer dan verdiend!


Timo Douma
Timo Douma (rechts) en dirigent Johan de Jong

Het jeugdorkest repeteert elke vrijdagavond vanaf 19:00 uur in het muziekgebouw aan de Deventerweg 42. Loop gerust eens binnen om te luisteren of mee te spelen. Op dit moment werken ze in projectblok “POPBAND” toe naar een concertje dat vrijdag 15 maart zal gaan plaatsvinden. Het concert begint om 19.30 uur in Muziekgebouw de Harmonie, Deventerweg 42 te Harderwijk. Toegang is gratis, kom gerust met de hele familie.

Meer informatie is te vinden op Agenda | Stedelijke Harmonie Harderwijk (stedelijke-harmonie.nl)


Timo Douma
Timo Douma (midden) met leden van het Jeugdorkest

Verder wordt er hard gewerkt aan een familieconcert op zaterdagmiddag 6 april. Hier zijn zowel Regioharmonie De Verbinding te horen, een samenwerking tussen de Stedelijke Harmonie en Crescendo Ermelo, als de opleidingsorkesten van de beide verenigingen. Het concert begint om 15.00 uur in de Regenboogkerk te Harderwijk. Kaarten hiervoor zijn reeds te bestellen via Regioharmonie De Verbinding (regioharmonie-deverbinding.nl)