Tim Smit overtreft verwachtingen publiek

Een beetje zenuwachtig was hij wel, Tim Smit. Zijn laatste oudejaarsconference was in 2007, zijn tweede gisteravond, in het theater Harderwijk. Maar het ging goed, heel goed. 

“Heel knap hoe Tim dat doet, we wisten niet wat we moesten verwachten, maar het heeft de verwachtingen overtroffen”, zeggen Joke en Gerard van Boven. Genoeg over Harderwijk ook. “Al had ik daar nog wel meer over willen horen”, aldus Gerard.

Ook voor Marijn Fidder was de avond meer dan geslaagd. Nietsvermoedend zat ze in het publiek toen Tim over haar gewonnen jeugdlintje begon. “Leuk ongemakkelijk was dat”, zegt ze lachend. Ze heeft genoten. “Vooral toen hij over Harderwijk begon, ging hij los. Goede grappen.” Haar vriend Job is ook enthousiast. “Er zijn maar een paar grootheden die een goede oudejaarsconference neerzetten, zoals Youp en Dolf. Ik vind het heel knap hoe Tim het doet. Inderdaad, ga er maar aan staan.”

Donderdag 13 december is de tweede avond van de Harderwijkse Oudejaarsconference. Daarom blijven die goede grappen nog even geheim, vrijdag volgt een verslag. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor donderdagavond. Ze kosten 15 euro en zijn te verkrijgen via theaterharderwijk.nl.

Tim Smit tijdens de Harderwijkse Oudejaarsconference

            Bekijk ook de video: Wat kunnen Harderwijkers verwachten van de 'Harderwijkse Oudejaarsconference'. 

Partners
Partners van de Harderwijkse Oudejaarsconference zijn: Sponsoren:

Veluwe Drilling
Van Deflt Biscuits
Van den Berg Sloopwerken
Fotostudio Merjenburgh
Ls2Connect
ADW Accountants

Kaarten
Kaarten voor de Harderwijkse Oudejaarsconference op donderdag 13 december zijn te bestellen op de website van het Theater Harderwijk.