Tim Smit in het Theater voor Harderwijkse Oudejaarsconference

Cabaret over de nieuwe boulevard, het regenboogpad of Café de Liefde? Het zou zomaar kunnen. Op 11 en 13 december organiseren Theater Harderwijk en Harderwijkse Zaken de 'Harderwijkse Oudejaarsconference': ‘Staat de microfoon aan?’

Een oudejaarsconferentie over onze eigen stad is pas echt bijzonder.

Hoe het in de rest van Nederland gaat, weten we inmiddels wel. Door het hele jaar heen zijn alle grappen bij de bekende satirische TV-programma’s al gemaakt. Een oudejaarsconferentie over onze eigen stad is daarom pas écht bijzonder.
 
            Bekijk ook de video: Wat kunnen Harderwijkers verwachten van de 'Harderwijkse Oudejaarsconference'. 

De voorstelling, waarin Tim Smit in anderhalf uur het afgelopen jaar doorneemt, is een echt Harderwijks initiatief en wordt door talloze Harderwijkse organisaties ondersteund. 

Tim Smit is niet de enige die op die avond op het podium staat.

Er is muziek, verzorgt door De Popschool Harderwijk, en er wordt gedanst door de dansers van Anouk Dance Experience en ook 'Toeter nog maar één' draagt bij aan de voorstelling. 
 
Het idee ontstond vlak voor de zomer bij Priscilla Muller van Theater Harderwijk; ,,Ik was op zoek naar een nieuw evenement waarbij we meerdere groepen in Harderwijk, zoals het bedrijfsleven, cultuur, en de amateurkunst, bij elkaar konden brengen. Op een gegeven moment kwam het idee voor een oudejaarsconference op, die we samen met deze lokale partners zouden kunnen organiseren.
 
Al snel zocht Priscilla contact met Gerdien Beelen van Harderwijkse Zaken. ,,Ik zag het al helemaal voor me’’, zegt Gerdien, ,,Wij konden het idee van Priscilla natuurlijk goed aanvullen met al het nieuws dat we het afgelopen jaar bij Harderwijkse Zaken hadden meegemaakt.’’

De cabaretier van dienst woont zelf ook in Harderwijk.

Al vanaf zijn tijd op het CCNV liet hij zien een toneeldier te zijn, die lijn trok hij na zijn schoolperiode door: op dit moment is hij onder meer lid van de theatersportgroep Op Losse Schroeven. Volgens Priscilla is het belangrijk dat er met Tim een Harderwijker de conference gaat doen: ,, Hij staat midden in de samenleving, hij zet zich onder meer via de lokale politiek in voor kunst en cultuur en woont nu met zijn jonge gezin ook in Harderwijk.’’
 
Lokaal nieuws wordt steeds belangrijker. Tegenwoordig is iedereen snel op de hoogte van wat er in de wereld gebeurt. "Mensen zijn heel erg betrokken bij hun stad’’, zegt Gerdien, die in de vakantieperiodes een opvallende piek ziet, ,,Als de mensen weg van huis zijn willen ze toch wel even weten hoe het met Harderwijk gaat.’’

De oudejaarsconference in Harderwijk is een initiatief die de krachten van ondernemers en kunstenaars bundelt om een prachtig evenement te organiseren.

Omdat iedereen het Theater in Harderwijk moet hebben ervaren wordt er een aantal kaarten beschikbaar gesteld voor mensen die het niet kunnen betalen of niemand hebben om er mee naartoe te gaan.
 
Partners
Partners van de Harderwijkse Oudejaarsconference zijn: Sponsoren:

Veluwe Drilling
Van Deflt Biscuits
Van den Berg Sloopwerken
Fotostudio Merjenburgh
Ls2Connect
ADW Accountants

Kaarten
Kaarten voor de Harderwijkse Oudejaarsconference op dinsdag 11 december en donderdag 13 december zijn te bestellen op de website van het Theater Harderwijk.

Tip: Wees er snel bij want de kaartverkoop gaat al hard! 

Harderwijkse Oudejaarsconference door Theater Harderwijk en Harderwijkse Zaken

Harderwijkse Zaken

Adresgegevens

Brouwersbosweg 1
3849 NG Hierden

Telefoon

T. 06-53190013

Openingstijden

Ma 08.00 - 17.00 uur
Di 08.00 - 17.00 uur
Wo 08.00 - 17.00 uur
Do 08.00 - 17.00 uur
Vr 08.00 - 17.00 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info