Tijdelijk nieuwe bewoners ‘anti-kraak’ in verpleeghuis Randmeer

Zoals wellicht bekend gaat woningcorporatie Habion, eigenaar van het verpleeghuis en de aangrenzende woningen, het gebouw en woningen slopen en nieuwbouw ontwikkelen in Harderwijk.

Het CDA Harderwijk-Hierden heeft over de plannen in september van dit jaar vragen gesteld aan B&W. Op dit moment is een werkgroep in overleg met Habion

Het verpleeghuis en de woningen staan inmiddels bijna leeg, maar omdat Habion de gebouwen graag leefbaar wil houden komen er tijdelijke bewoners. “Het heeft onze voorkeur bewoners te selecteren die een binding hebben met de locatie en/of de bewoners,” aldus Habion.
GAPPH heeft het leegstandsbeheer op zich genomen. Veel kandidaten hebben zich al aangemeld, maar zij maakten vanmorgen bekend dat er nog enkele kandidaten met binding toe te voegen zijn.

GAPPH start deze week al met het screenen van alle kandidaten. Gezocht worden kandidaten die ook bereid zijn iets te doen voor de bewoners, zoals een boodschapje.

Bij belangstelling dienen kandidaten zich deze week nog te melden bij en in te schrijven bij GAPPH Vastgoedbeheer. Het streven is dat al voor de feestdagen de woningen bewoond zijn.

Heb je belangstelling? Meld je bij GAPPH Vastgoedbeheer.