Ticketverkoop TEDxHarderwijk gestart

Per 1 september is de ticketverkoop voor TEDxHarderwijk gestart. 

TEDxHarderwijk is een evenement waar 12 sprekers in 18 minuten een talk geven over hun ervaringen en ideeën met betrekking tot het thema ‘Building Tomorrow’.

Belangstellenden kunnen via de website tedxharderwijk.nl kaarten bestellen voor het evenement op 3 november in de Catharinakapel in Harderwijk. Inmiddels zijn al 9 van de 12 sprekers bekend gemaakt door de organisatie die uit het aanbod van sprekers een gevarieerd programma wil samen stellen. 

Tickets

Voor de eerste editie van TEDxHarderwijk zijn slechts 100 kaarten beschikbaar. Er zijn studententickets met een verlaagd tarief en er zijn genereuze tickets. Een belangstellende koopt dan 2 tickets waarvan er een geschonken wordt aan iemand die is voorgedragen door maatschappelijke organisaties zoals de Sociale Dienst Veluwerand en het Participatiehuis. De organisatie verwacht dat de tickets snel verkocht zullen zijn. De ticketprijzen staan vermeld op de website. 

Inspirerende sprekers

Inmiddels zijn 9 van de 12 sprekers bekend maar de organisatie verwacht op heel korte termijn ook de laatste 3 sprekers geselecteerd te hebben. Christaan Triebert bijvoorbeeld is bekend van Bellingcat die onder andere de waarheid onderzocht naar de MH17 ramp en de Turkse couppoging. Hein Dijksterhuis vertelt over Theorie U en Liek Mulder laat ons zien wat we kunnen leren van de geschiedenis. De Harderwijkse paralympische sportster Lisa Kruger vertelt haar verhaal over de wil om doelen te bereiken. Alle sprekers worden gepresenteerd op de website www.tedxharderwijk.nl. De sprekers worden in het programma afgewisseld met leuke intermezzo’s en een diner. 

Wat is TEDX?

TEDTalks is overgewaaid uit Amerika waar sprekers in circa 15 minuten een lezing houden over een onderwerp dat ze raakt en waarmee ze anderen willen inspireren of ideeën die ze graag willen delen. Het adagium is: “Ideas worth spreading”. Onder licentie mogen ook anderen zogenaamde TEDx evenementen organiseren die in Nederland steeds populairder worden en een vaste schare fans kennen. Na afloop van het event worden alle lezingen, die in het Engels gehouden worden, op YouTube geplaatst.
 
De organisatie die in handen is van stichting De Veluwse Rimpeling is blij dit bijzondere evenement naar Harderwijk te halen en het evenement met inzet van vrijwilligers en sponsoring te kunnen realiseren. 

Meer weten?

TEDxHarderwijk is aanwezig tijdens de feestelijke opening van het verbouwde stadhuis op 2 september tussen 11.30 en 15.00 uur. Er worden korte filmpjes vertoond van de lezingen en u kunt terecht met vragen. U kunt ons ook volgend op Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter onder TEDxHarderwijk.

Ook kunt u voor meer informatie terecht op de website www.tedxharderwijk.nl.
Heeft u belangstelling, tickets zijn uitsluitend te koop via de website. Wilt u als bedrijf dit evenement ondersteunen, stuurt u dan een mail naar [email protected]

TEDx Harderwijk