Thuishuiselijke Stads-Wandeltour

Op woensdagochtend 12 april zal Stichting Thuishuis Harderwijk in samenwerking met Stichting Rondeel een eerste Thuishuiselijke Stads-Wandeltour organiseren voor alleenstaande 60-plussers.

Stichting Thuishuis Harderwijk zet zich al jaren met succes in tegen eenzaamheid onder alleenstaande ouderen in Harderwijk

Zo heeft de Stichting de realisatie van Het Thuishuis aan de Anne Franklaan tot stand gebracht, bezoeken vrijwilligers alleenstaande ouderen thuis in het ThuisBezoek en organiseren de vrijwilligers van de Stichting diverse, altijd gratis te bezoeken, bijeenkomsten zoals onder anderen de Thuishuiselijke TerrasWoensdagen, de Thuishuiselijke Zondagen en de Thuishuiselijke LenteLunch, waarin de stichting altijd probeert de samenwerking met andere organisaties en ondernemers op te zoeken.

Met de Thuishuiselijke Stads-Wandeltour gaat Stichting Thuishuis Harderwijk voor het eerst een samenwerking met Stichting Rondeel aan en wil de Stichting proberen met deze activiteit een andere alleenstaande oudere-doelgroep aan te spreken. In plaats van een gezellige, maar zittende bijeenkomst, zoals de activiteiten van Stichting Thuishuis tot dusver zijn geweest, zal de Thuishuiselijke Stads-Wandeltour een actievere alleenstaande 60-plusser moeten aanspreken.

De Thuishuiselijke Stads-Wandeltour zal plaatsvinden op 12 april van 10.00-12.15 uur. Vanaf 10.00 verzamelen we bij Holy Moly aan de Markt 6 in Harderwijk met een kopje koffie of thee.

Deelname is GRATIS. Echter stelt Stichting Rondeel een vrijwillige bijdrage aan het einde van de Stadswandeling op prijs. Opgave is verplicht, vanwege de maximale groepsgrootte. Dit kan tot en met uiterlijk 6 april. Opgave kan telefonisch via de coördinator Natascha Kruger (06-44486054) of mail naar [email protected]