Therapeutisch Centrum de Berekuyl Hierden is op zoek naar een secretaresse/administratief medewerker (m/v)

Wij zoeken een enthousiaste collega om de werkzaamheden binnen ons groeiende bedrijf te ondersteunen.

Therapeutisch Centrum De Berekuyl in Hierden is een specialistisch centrum op het gebied van fysiotherapie, lymfoedeem, oncologie, manuele therapie, huidtherapie, hydrotherapie, KIS/KIDD en dry needling.

Naast deze therapieën hebben wij ook een opleidingscentrum, De Berekuyl Academy, voor fysiotherapeuten. Wij werken hierin samen met de Vrije Universiteit van Brussel alwaar wij de leerstoel ‘Inspanningsimmunologie en chronische vermoeidheid bij gezonde en zieke mensen’ hebben. Tevens hebben wij een winkel waar (uitsluitend op afspraak of via de webshop) diverse producten op het gebied van lymfoedeem, borstprothese en lingerie/badkleding voor prothesedraagsters te verkrijgen zijn.

Wij zoeken per direct een Secretaresse/Administratief medewerker M/V

Gezocht:
Enthousiaste collega om de werkzaamheden binnen ons groeiende bedrijf te ondersteunen. Ben jij diegene die representatief is, goed met mensen om kan gaan, gewend is aan hectiek en onder druk kan presteren? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Vereisten:
HBO werk- en/of denkniveau, medisch onderlegd, administratief bekwaam met tenminste Word en Excel, representatief en communicatief vaardig. Ben je gestructureerd en heb je oog voor details dan ben jij voor ons de juiste collega!

Taken:
Management ondersteuning, administratie voor praktijk en opleidingen, receptiewerkzaamheden, telefoon, contacten met patiënten, docenten en studenten. Wij bieden je een afwisselende en prettige werkomgeving in een enthousiast en kundig team, waarbij patiëntenzorg hoog in het vaandel staat.

Download het sollicitatieformulier via www.deberekuyl.nl
Het sollicitatieformulier kun je vergezeld van je CV en motivatiebrief richten aan
Astrid Hoelen: [email protected]

Therapeutisch Centrum De Berekuyl

Adresgegevens

Reigershof 5
3849 RT Hierden

Telefoon

T. 0341-453177

Openingstijden

Ma 7.30 - 21.00 uur
Di 7.30 - 21.00 uur
Wo 7.30 - 21.00 uur
Do 8.00 - 21.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 7.30 - 15.00 uur
Zo Gesloten
Meer info