Theater Summerschool voor jongeren bij Cultuurkust

In de week van 11 juli organiseert Cultuurkust de Theater Summerschool ‘Groeten uit het kamp’ voor jongeren vanaf 12 jaar.

Heb jij zin in een week lang theater? Wil jij je laten inspireren door een te gekke locatie? Samen met andere jongeren een voorstelling maken? Dan is onze Theater Summerschool echt iets voor jou!

Waar we bij elkaar komen houden we nog even geheim, maar zeker is dat dit bijzondere gebouw in Harderwijk inspiratie geeft voor wel 10 voorstellingen. We duiken onder in de geheime wereld van lang vervlogen tijden. Wat heeft zich allemaal afgespeeld binnen de muren van het gebouw? Wie hebben er geleefd, gewoond en gewerkt? Welke sporen leiden naar een verhaal?
 
Laat je inspireren en breng samen met onze docenten personages tot leven! Je krijgt elke dag verschillende theaterworkshops en maakt kennis met een heleboel andere jongeren. In deze week werken we toe naar een unieke locatietheatervoorstelling die we gaan spelen voor publiek.
 
De Summerschool is geschikt voor alle jongeren in de regio, zowel beginners als gevorderden. Cultuurkust zorgt voor de lunch en lekkers tussendoor.
 

Theater Summerschool ‘Groeten uit het kamp’

  • Leeftijd: 12-18 jaar
  • Datum: maandag 11 t/m vrijdag 15 juli 2016
  • Tijd: 10.00 – 16.30 uur
  • Lesgeld: € 75,- (inclusief lunch en lekkers)
Voor meer informatie en inschrijven zie www.cultuurkust.nl/cursussen