Thais afhaalrestaurant Wanipa Thai groeit gestaag

Zaterdag 11 december 2021 ging een lang gekoesterde wens van Maew Simmapim in vervulling. Ze startte met haar partner haar Thais afhaalrestaurant Wanipa Thai in de Luttekepoortstraat 34 in Harderwijk. De onderneming, de naam Wanipa Thai, de keuken en de hele inrichting van de zaak; alles was nieuw, maar Maew heeft haar draai al helemaal gevonden.

Wanipa Thai is uniek

Gelukkig kan er weer buiten de deur worden gegeten, Harderwijk heeft fantastische restaurants. Maar met of zonder Michelin-ster, bij geen van allen krijg je Thais eten zoals bij Wanipa Thai! En dat hebben inmiddels honderden nieuwe klanten van Wanipa Thai ontdekt, zelfs enkele lokale horecazaken weten hun weg naar Wanipa Thai te vinden!
 
Authentiek Thais en vers
De gerechten van Wanipa Thai hebben die echte, authentieke Thaise smaak en zijn bereid met originele Thaise en verse ingrediënten. Maew vindt het belangrijk dat iedereen hiervan kan genieten, daarom zijn dieetwensen geen probleem, zijn vrijwel alle gerechten ook vegetarisch te bereiden en kiest ze er voor geen varkensvlees in haar gerechten te gebruiken. Ze onderscheidt zich door haar constante en hoge kwaliteit, de liefde voor de Thaise keuken proef je.
 
Waardering van klanten
Veel klanten komen graag geregeld terug en waarderen de hoge kwaliteit van Wanipa Thai. Een beter compliment kunnen zij Maew niet geven en als waardering voor deze trouw gaat Wanipa Thai met ingang van week 8 haar klanten belonen. Elk bestedingsbedrag is goed voor spaarpunten die automatisch worden bijgeschreven en op elk volgend aankoopmoment kunnen worden verzilverd. Bezoek de website voor de voorwaarden.
 
Ook op maandag open    
Zeven dagen in de week hard werken is niet vol te houden, daarom is Wanipa Thai met ingang van week 8 op dinsdag en woensdag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er heerlijke Thaise gerechten bestellen (ook online) en afhalen. Op maandag, vrijdag en zaterdag kun je zelfs al vanaf 12.00 uur terecht, dus ook voor de lunch!

Maew hield aanvankelijk op dinsdag en maandag rustdag, maar is met ingang van week 8 dus ook op maandag open, want daar was geregeld vraag naar.
 
Is dit omdat je met de gedachte aan een heerlijke Thaise maaltijd makkelijker de lastige maandag doorkomt?...Daarom biedt Maew de volgende aanbieding: 

Maandag Blues korting

Wokgerechten voor 11 euro* en alle Curry gerechten voor 10 euro*.
Liever vegetarisch? Dan op genoemde prijzen 1 euro* extra korting.
Deze ‘maandag blues’ korting is alleen op de maandagen van toepassing en duurt tot en met maandag 14 maart a.s.
*) alleen afhaalgerechten
 
Thais eten bestellen
Welkom bij Wanipa Thai, Luttekepoortstraat 34 in Harderwijk. Telefoon 06 20 97 35 19
Authentiek Thais eten bestellen doe je het handigst via www.wanipathai.nl.

Wanipa Thai Harderwijk