Terugspeeltheater over afscheid en rouw

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met verlies en rouw. Verlies geeft veel emoties zoals ongeloof, verdriet en boosheid. Hoewel iedereen op zijn eigen manier rouwt, er is hierbij echt geen goede of foute manier, kan het fijn zijn om eigen ervaringen met anderen te delen.

Puur Professionele Uitvaartzorg en Gertien Koster Coaching organiseren daartoe op zondag 19 mei een theatervoorstelling met als thema afscheid en rouw.

De theatergroep interviewt (kort) iemand uit het publiek en speelt daarna terug wat verteld is. Zij doen dat op een respectvolle manier en de acteurs en muzikanten weten met hun spel het publiek te raken. Het terugspelen van een ervaring van iemand levert vaak een lach op maar bij dit thema mogelijk ook een traan. Het delen van ervaringen mag maar hoeft niet. Mensen kunnen ook alleen komen kijken en luisteren!

De voorstelling vindt plaats in de Catharinakapel die zich hiermee ook als uitvaartlocatie kan profileren. De interactieve voorstelling begint om 14.15 uur, inloop vanaf 13.45 uur. In de pauze en na afloop is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Kaartjes zijn te koop via de website van de Catharinakapel en zijn inclusief een welkomstdrankje en wat lekkers. www.catharinakapel.nl

De voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door De Catharinakapel, Murs Reclame, Steenhouwerij Kok, Maartenz Catering en banketbakker Zuidam.