Tentoonstelling van schilderijen van Justyna Pennards-Sycz in de Catharinakapel te Harderwijk

De Amersfoortse kunstenares Justyna Pennards-Sycz en het Kunstcentrum Catharinakapel nodigen u graag uit voor een solo tentoonstelling van Justyna’s schilderijen in de Catharinakapel in Harderwijk.

De tentoonstelling is te zien vanaf donderdag 3 september en zal tot 31 oktober duren. De openingstijden zijn: donderdag en vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 11:00 tot 12:30 uur.

Over Justyna
“Als je vaak internationaal verhuist, leer je altijd eerst het landschap kennen. Het wordt je eerste vriend in een nieuw land. Daarom vind ik landschappen schilderen ook interessanter dan mensen afbeelden. Het landschap schept toch de mensen en de cultuur.”- zegt Justyna.

Daarom nemen de werken van Justyna de toeschouwer mee op reis naar bijzondere, onbereikbare plekken. Plekken, die misschien alleen in haar fantasie bestaan. Plekken die verlangens uitbeelden. Het verlangen in de dieptes van de oceaan te kunnen zwemmen. Of het verlangen te leren vliegen en door de luchten te zweven. Of haar eigen verlangen om een reis naar het bijzondere en verre Japan te maken. Justyna nodigt het publiek uit om over hun eigen veilige plekken, dromen en doelen na te denken. Door de abstracte elementen schept Justyna ruimte voor de eigen interpretatie van de toeschouwer.

Justyna heeft haar studie Fine Art aan de HKU afgerond en woont en werkt in Amersfoort.

Haar werk is te vinden in vele bedrijfs- en privé collecties in Europa, de Verenigde Staten, Verenigde Arabische Emiraten, Argentinië en India.
www.justynasycz.com