Tempo Team Harderwijk kent de regio

Tempo Team Harderwijk heeft werk voor mensen die een vaste baan zoeken en werk voor mensen die flexibel willen werken. 

Deze flexibele banen zijn fijn voor mensen die niet altijd beschikbaar zijn, maar wel behoefte hebben aan werk en inkomen.

Het zijn de grote bedrijven in de regio van Harderwijk waarvoor Tempo Team banen aanbiedt. “Deze regio is Harderwijk, Ermelo, Lelystad, Almere en Nunspeet,” vertelt intercedent Jacqueline.
 
Collega Angelique legt uit hoe dat flexibel werken in de praktijk gaat. “Flexkrachten kunnen per week aangeven wanneer zij beschikbaar zijn. Hoeveel uur ze willen werken en of ze bij één of meerdere bedrijven willen werken. We stemmen alles af met de kandidaat. Aan de hand daarvan maken wij een planning. Zo kunnen we voor bedrijven meebewegen met hun pieken. En bieden we zowel de flexkracht als het bedrijf continuïteit.”
 
Flexkracht van Tempo Team zijn, kent veel voordelen. “De bedrijven waar wij jou plaatsen, zien jou niet als een flexkracht. Je bent echt onderdeel van het team. Vaak werk je er uiteindelijk voor langere tijd en daar kan dan een vaste baan uitrollen,” voegt collega Ineke toe. “Sommige kandidaten willen graag veel en voor één bedrijf werken. Anderen zijn parttime beschikbaar vanwege hun gezin, studie, andere baan of mantelzorg. En dan hebben we ook nog werk voor de heel flexibele kandidaten die zoveel mogelijk uren willen maken, zoals studenten en vakantiekrachten.”
 
De banen zijn bij heel diverse lokale en soms zelfs internationale bedrijven. In verschillende sectoren. Zoals de foodsector, logistieke sector en bij farmaceutische bedrijven. De functies zijn ook divers: magazijnmedewerker, productiekracht, logistiek medewerker, schoonmaakmedewerker en belader.
 
“Sommige klanten hebben hun moederbedrijf in het buitenland. En toch werken zij lokaal en het liefste met mensen uit de regio. Net als bij ons eigenlijk. Tempo Team is een groot merk met het moederbedrijf in Diemen. Wij werken met het local for local principe en met persoonlijke aandacht. Wij kennen de regio en de arbeidsmarkt. Daardoor kunnen wij de beste match maken tussen klant en flexkracht,” vertelt Ineke.
 
Tempo Team zit al ruim 30 jaar in Harderwijk. Tot een aantal jaar geleden in de binnenstad. En tegenwoordig vlakbij het station, waar ook gratis geparkeerd kan worden. Veel gemakkelijker bereikbaar dus. Informatie over functies staat op de website. Daar kan ook rechtstreeks gesolliciteerd worden. “Als je interesse hebt, dan kun je ons bellen of mailen. Dan maken we een afspraak om jouw interesses verder door te spreken, onder het genot van een kop koffie. En als je juist zelf de juiste match wil maken, dan zou je ook voor Tempo Team kunnen komen werken,” laat Angelique weten. “Want op dit moment staat die vacature ook online.”

Team Tempo Team Harderwijk