Suzanne loopt New York Marathon voor Café de Liefde Harderwijk (video)

Suzanne van Harten gaat begin november de Marathon van New York lopen. Een huzarenstukje, want Suzanne is helemaal geen langeafstandloper. 

Ze gaat de uitdaging aan om aandacht te vragen voor Grandcafé De Liefde, een ideële kroeg-in-wording in het centrum van Harderwijk. En om startkapitaal te verwerven. Suzanne zoekt sponsors die haar willen ondersteunen.

Voor de komende maanden heeft Suzanne van Harten een strak trainingsschema van Hartger Vrijheid om zich voor te bereiden op New York. Het is de eerste keer dat ze een marathon loopt. Het trainen is dan ook best zwaar, verzucht de Harderwijkse met een stralende glimlach.

“Café De Liefde is een droom die langzaam uitkomt. Daar zet ik me met hart en ziel voor in. Zo ben ik ook aan dit trainingsprogramma begonnen: met hart en ziel. Er zijn dagen dat ik op vleugeltjes loop, maar ook dagen dat het echt afzien is. Dan trek ik me dan echt op aan de mensen die me ondersteunen. Daar krijg ik echt energie van!” 

Kerk en kroeg

Grandcafé De Liefde is een echte kroeg, een ontmoetings- en praatplek en zelfs een beetje kerk. Een plek waar iedereen welkom is. In de afgelopen maanden organiseerde het team van De Liefde op verschillende locaties al evenementen, zoals een politiek café, sportieve evenementen, dance-feesten, wijn- en bierproeverijen, barbecues op het strand en onlangs nog het evenement Kerk in de Kroeg. Volgend jaar opent Café de Liefde een eigen locatie in de binnenstad van Harderwijk aan de boulevard. Daarbij kunnen de initiatiefnemers nog wel wat hulp en ondersteuning gebruiken, in de vorm van menskracht of financiële betrokkenheid. 

Finishbedrag

Suzanne van Harten is zelf één van de vrijwilligers van Grand Café de Liefde. Door middel van haar sponsoractie zamelt ze geld in en vestigt ze de aandacht op het café. “Je kunt mij steunen met een finishbedrag, dus als ik de marathon daadwerkelijk uitloop, of een bedrag per kilometer.”

Wie wil helpen of sponsoren kan contact opnemen via suzenzo.nu of grandcafedeliefde.nl
 

SUZ&ZO verkoopmanagement en huispromotie

Adresgegevens

Engelserf 35
3843 BD Harderwijk

Telefoon

T. 06-15602961

Meer info