Surifood Harderwijk en Las Vega 1 fysieke keuken 2 virtuele restaurants

Surifood Harderwijk is het eerste Surinaamse bezorg restaurant van de Veluwe die volgens het Dark Kitchen Concept werkt. Het Dark Kitchen Concept is ook wel bekend als een virtuele keuken. Er zijn geen tafels of stoelen, er kan alleen online of telefonisch besteld worden. Uw bestelling wordt binnen 45 minuten bij uw thuis bezorgd. 

Het is allemaal begonnen in de eigen keuken van de familie Janki. Urenlang werd er gekookt en de beste gerechten werden bereid voor familie en vrienden.

Uit de liefde voor het koken zijn we op een gegeven moment op festivals en feestdagen gaan staan met onze gerechten. We zijn eerst op Koningsdag begonnen, daarna onder andere op het MultiCulti-festival.

Door de bekendheid van de festivals kreeg de familie steeds meer vraag om Surinaams eten te maken en te bezorgen, en zo is Surifood Harderwijk ontstaan. Surifood Harderwijk is dan ook echt een familiebedrijf; vader Jimmy is Chef-kok, Gebroeders Ashwien, Amit, Pradeep en Viresh zijn mede eigenaren en moeder Bhagwatie helpt mee met de samenstelling van gerechten. Bij Surifood Harderwijk worden dan ook echt gerechten bereid die zij aan hun eigen familie zouden serveren.

“We waren al enige tijd op zoek naar een locatie waar wij onze Surinaamse gerechten konden bereiden, we groeiden simpelweg uit de keuken van ons huis.” Via een makelaar kwamen wij uiteindelijk de locatie tegen aan de Marconistraat 5 in Harderwijk.“ Op deze locatie hebben we een professionele keuken gebouwd. In deze keuken bereiden wij onze gerechten dagvers.

Gerechten Surifood Harderwijk
Bij Surifood vind je een combinatie tussen Hindoestaanse- Javaanse en Surinaamse gerechten. Er is voor ieder wat wils. Alle Surinaamse gerechten van Surifood Harderwijk zijn lekker gekruid zodat het voor iedereen toegankelijk is houdt u toch van pittig dan krijgt u er sambal erbij gemaakt van madame Jeannette peper. Naast de traditionele Surinaamse gerechten kunt u ook bij Surifood Harderwijk terecht voor een broodje tijdens de lunch of een lekkere snack,burgers of een Surifood Kapsalon.Het is echt voor iedereen, ook voor wie nog niet bekend is met de Surinaams keuken.Daarnaast heeft Surifood Harderwijk een groot aanbod aan gerechten voor vegetariërs en veganisten.

Las Vega
Sinds 4 maart heeft de familie Janki een nieuw bezorg restaurant geopend genaamd: Las Vega. Las Vega is een vegetarisch/veganistisch bezorg restaurant. Vegetarisch eten is een verrijking van elk eetpatroon. Voor alle vegetariërs en veganisten staan wij 6 dagen in de week voor u klaar. Onze menukaart bestaat uit: Vega snacks, Vega junkfood en hoofdgerechten, maar ook bijzondere hapjes of drankjes en niet te vergeten zoete traktaties.

Bestellen en bezorging
Wij bezorgen momenteel tijdelijk gratis in verband met het Corona virus. Wij vinden het belangrijk om mee te werken in de strijd tegen het Corona virus en om elkaar daarin te helpen. We willen met deze actie de mensen in de risicogroepen, met gezondheidsklachten en de mensen die in thuisisolatie zitten tegemoet komen. Normaal rekenen wij bezorgkosten, maar deze komen nu te vervallen.

Alle gerechten zijn te bestellen via de website van Surifood Harderwijk: www.surifoodharderwijk.com of www.las-vega.nl en telefonisch via: 0341-750626.

Op de websites staat een overzicht van alle gerechten. Surifood Harderwijk levert ook catering voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Dit kan voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten maar ook voor bruiloften of partijen. De gerechten worden bezorgd in Harderwijk, Biddinghuizen, Zeewolde, Putten, Ermelo, Hulshorst en Nunspeet.

Besteltijden Surifood Harderwijk/Las Vega

  • Maandag: 11:00 uur tot 21:00 uur
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 11:00 uur tot 21:00 uur
  • Donderdag: 11:00 uur tot 21:00 uur
  • Vrijdag: 11:00 uur tot 21:00 uur
  • Zaterdag: 16:00 uur tot 21:00 uur
  • Zondag 16:00 uur tot 21:00 uur