Succesvolle wasstraat actie op 6 juni 2015 door Lions Harderwijk voor Make-A-Wish Nederland

Lionsclub Harderwijk en Kok Carwash steunen Make-A-Wish met een succesvolle wasstraat actie.
 

Harderwijk wast massaal de auto om Make-A-Wish te steunen

Zaterdag 6 juni was Kok Carwash voor één dag omgetoverd tot Kok Wish Wash. Op deze dag werden bij de wasstraat speciale waskaaarten verkocht door service club de Lions en vrijwilligers van Make-A-Wish Nederland om geld in te zamelen voor Make-A-Wish.

Voor de klant was het een goede deal: goedkoper de auto laten wassen EN het goede doel steunen. De actie werd ludiek afgesloten door Arjen Kempen, lid Lions en mede-organisator van de actie, zelf bovenop een auto door de wasstraat te laten rijden. Daarna werd door Arjen, kleddernat van bovenaf de auto, een mooie cheque overhandigd aan Tamara Hoogezand, één van de vrijwilligers van Make-A-Wish.

Arjen Kempen geeft als commentaar, nadat hij zelf door de wasstraat is gereden bovenop een auto van Kok Carwash:  ‘Brrrr, dat was heel koud!  Maar er zijn gelukkig veel wasstraatbonnen verkocht op deze schitterende dag en dan voelt deze koude ‘douche’ toch als een warme ‘douche’.

Door deze wasstraat actie kunnen we op een positieve wijze een bijdrage leveren om Make-A-Wish nog meer wensen in de regio waar te laten maken!’ Make-A-Wish Nederland doet er alles aan om de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte waar te maken. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht kind te zijn. Top dat veel klanten de actie hebben gesteund en daarmee wensen helpen waar te maken!
Kok Carwash Harderwijk make a wish
 

Kok Experience

Adresgegevens

Hoofdweg 2
3842 GZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-230000

Meer info