Pepernotenwinkel Van Delft wordt chocoladewinkel met kerst

De populaire keten van Van Delft met daarin een uitgebreid aanbod van luxe pepernoten wordt na 5 december geheel omgebouwd naar een winkel met 25 soorten chocolade assortiment.

Uit onderzoek bleek dat consumenten behoefte hebben aan top kwaliteit, vernieuwing en verrassing. Dat hebben we natuurlijk gezien met onze pepernotenwinkels.

We bieden daar 58 verschillende soorten pepernoten waarbij ieder jaar weer nieuwe smaken worden geïntroduceerd. Daarbij zijn de pepernoten van Van Delft van top kwaliteit dat de mensen waarderen. Onze pepernoten hebben meer kruiden, een andere soort mix met daardoor een rijke smaak en zijn krokanter. De Belgische chocolade is van top kwaliteit en is rijk aan cacao en melkpoeder waardoor een prachtige intense smaak ontstaat.

Vanaf deze week wordt de winkel omgebouwd tot chocoladewinkel waarbij er 25 prachtige nieuwe chocolade artikelen worden toegevoegd aan het assortiment. Van 5 variaties chocolade rotsen – clusters van noten en chocolade – en 5 soorten gechocolateerde getruffelde marshmallows, tot 6 soorten gechocolateerde noten en 3 soorten – en dit is een totaal nieuw product in chocolade land – chocolade schotsen dwz dunne plaat chocolade met daardoor heen gemengd pretzels en noten.

Tenslotte ook mooie luxe chocolade Zoenen in vele smaken en prachtige met de hand gemaakte Truffel bonbons en luxe speculaas bedekt met een heerlijke chocolade laag. Een enorm mooi assortiment voor de kerst periode. Leuke artikelen om het kerstdiner dessert of de koffie mee op te leuken en te verluxen.  Een walhalla voor de chocolade liefhebber. We verwachten veel toeloop omdat testen hebben uitgewezen dat deze artikelen populair zijn en flink gekocht worden. Het assortiment is natuurlijk beperkt tot einde van het jaar dus kom zo snel mogelijk.
 
En hiermee worden winkelstraten nog weer lekkerder in Nederland met zo’n heerlijke chocolade paradijs erbij.