Strooiavond binnenstad Harderwijk

Vrijdag 27 november zal vanaf 19.00 uur in de binnenstad van Harderwijk weer de traditionele ouderwetse strooiavond plaatsvinden.

Sinterklaas zal dan met zijn pieten royaal met de pepernoten omgaan en kunnen de kinderen met Sinterklaas op de foto en hem een handje geven.

Route

  • Sint vertrekt vanaf de Luttekepoortstraat 138 tegenover de ANWB met de muziek via de Luttekepoortstraat en Wolleweverstraat naar de Markt.
  • Daar vandaan gaat hij de Bruggestraat in om via de Vijhestraat de Smeepoortstraat in te gaan, tot aan “Brasserie de Bank” en draait daar om en gaat vanuit de Smeepoortstraat de Donkerstraat in om via de Hondegatstraat, Hoogstraat en Schoenmakersstraat, de Wolleweverstraat in te gaan.
  • Op de markt zal Sint een poosje blijven en vandaar gaat hij via de Donkerstraat, de Academiestraat in en via de Doelenstraat weer terug naar de Luttekepoortstraat.
Sint en pieten zijn erg verheugd dat het Centrummanagement hen heeft uitgenodigd om deze ouderwetse strooiavond in de binnenstad van Harderwijk te mogen verzorgen. Voor de muzikale nood zal JUBAL uit Dedemsvaart zorgen dus alles is aanwezig voor een gezellige strooiavond.

Strooiavond Harderwijk