Strijdvol VVOG verliest geflatteerd van Spakenburg

Na een rumoerige week, met het vertrek van trainer Hans van Arum, stond er dit weekend de Zuiderzeederby op het programma.

Onder leiding van interim-trainer Henri Brink ging VVOG op zoek naar een resultaat.

Het spelbeeld was hetzelfde als in de thuiswedstrijd. Spakenburg loerde op een uitval en de Harderwijkers mochten het spel maken.

Toch was het Spakenburg met de eerste kans van de wedstrijd. Ties speelde zich knap vrij, maar zijn schot miste precisie. VVOG had direct een antwoord op de Blauwen. Hol ontsnapte aan de buitenspelval, maar Ter Wielen was op zijn hoede.

Na dertien minuten was het toch 1-0 voor Spakenburg. Na een keurige voorzet van Tol, kopte Ties binnen. VVOG raakte niet van de leg. Biya leek de gelijkmaker binnen te koppen, maar de uitblinkende Ter Wielen keerde geweldig.

VVOG leek na de kans van Biya vertrouwen te kweken. Spits Frank Hol schoot als eerste hard op Ter Wielen en daarnaast in het zijnet. De gelijkmaker leek in de maak, maar toch was het Spakenburg wat op een 2-0 voorsprong kwam. Na opnieuw een assist van Tol scoorde Oostinjen.

Na de rust bleef het spelbeeld hetzelfde. VVOG mocht de bal hebben en Spakenburg zette niet echt aan. VVOG creëerde, ondanks prima voetbal, weinig kansen. Koelewijn en Tol waren dicht bij het slotakkoord, maar Bert Steltenpool scoorde de 3-0. Een zakelijke overwinning van Spakenburg op de Groen Witten.

Timeflex Jobcentre

Adresgegevens

Verkeersweg 57
3842 LE Harderwijk

Telefoon

T. 020-2405533

Meer info