Strijd tot en met de laatste partij voor het kampioenschap Suez bedrijven darts

Het was werkelijk spannend tot aan de laatste partij wie dit seizoen de kampioen zou worden van de Suez bedrijven dart competitie, doordat de persgroep Harderwijk punten liet liggen tegen v/d Berg Glas en JHD dienstverlening geen vuist kon maken tegen B&B Bootverhuur. 

B&B Bootverhuur speelde een spannende wedstrijd tegen JHD, bij de singles werden de punten netjes gedeeld, maar bij de koppels pakte JHD hier 3 van de 4 punten maar door de teams ronde te winnen wist B&B Bootverhuur het verlies te beperken tot 4-5.  

De persgroep Harderwijk speelde een mooie partij tegen v/d Berg Glas die zelf ook een goed resultaat wilde neerzetten om nog een plaatsje te stijgen op de ranglijst, bij de singles ging de persgroep zeer voortvarend te werk en pakten ze 3 van de 4 punten, bij de koppels waren de teams goed aan elkaar gewaagd en werden hier de punten netjes gedeeld, door de teams ronde te winnen wist v/d Berg Glas het verlies in de hand te houden tot 4-5. Door dit resultaat wist de persgroep dat het kampioenschap ook dit jaar weer aan hun neus voorbij ging.

Primera/Zwet nam het op tegen cafetaria v/d Berg, bij de singles pakte Primera/Zwet meteen al 3 van de 4 puntjes maar bij de koppels werd het hun toch een stuk moeilijker gemaakt door v/d Berg en moest er voor iedere leg gestreden worden en werden de punten hier netjes gedeeld, de teams ronde was nipt voor Primera/Zwet wat de eindstand bepaalde op 6-3 voor hen.

Peter Epe Tuinhout mocht het opnemen tegen Barre Wienter die de laatste paar partijen goed staan te scoren, bij de singles pakte Barre Wienter 3 van de 4 punten en door de koppels aan beide zijde goed in te delen werden hier de punten netjes gedeeld, de teams ronde werd door Peter Epe  Tuinhout op het nippertje verloren wat de eindstand bepaalde op 6-3 voor Barre Wienter.

Suez Harderwijk nam, het op tegen v/d Bosch installatie,  bij de singles ging de strijd mooi gelijk op en werden de punten netjes gedeeld (2-2), bij de koppels moest er voor iedere leg gestreden worden maar was het Suez die hier 3 van de 4 punten pakte, tevens was de teams ronde voor hen en verloor v/d Bosch Installatie met 6-3 van Suez Harderwijk. Bernard Reekers gooide een 180er voor v/d Bosch.
 
Eindstand bedrijven competitie                       Punten 180ers H.F.
1e Julian Huisman Dienstverlening                  136-44 8 167
2e Persgroep Harderwijk                                   130-50 9  
3e Primera/ Zwet                                                111-69 4  
4e Suez Harderwijk                                                99-81 5  
5e Peter Epe Tuinhout                                          90-90 2  
6e Barre Wienter                                                    87-93 5  
7e v/d Bosch Installatie                                         79-101 7  
8e Cafetaria/catering v/d Berg                            70-110 5  
9e v/d Berg Glas                                                     68-112 2  
10e Autobedrijf Kok                                               66-114 6  
11e B&B Bootverhuur                                            54-126 3