Straattheaterfestival Strabant

Op zaterdag 22 juni organiseert Stad als Podium de tweede editie van het straattheaterfestival STRABANT plaats. De binnenstad van Harderwijk zal het decor zijn voor alle voorstellingen en op verschillende locaties zullen ‘s middags en ‘s avonds verrassende theater- en circusacts te zien zijn, dit is voor jong en oud en vrij toegankelijk om bij te wonen.

Geniet van Blaas of Glory, een unieke en hilarische mobiele act die de hardrock op een geheel eigen wijze terugbrengt tot de absolute essentie

In het verlengde daarvan is De Gillende Keukenprins in het bezit van een Keukenorgeldrumgestel. Verwacht rondvliegende ingrediënten, vers beukende muziek, een vlijmscherp koksmes… En dan hebben wij daar ook de voorstelling ‘Foley’ van ConTakt. Vijf acrobaten en een muzikant verkennen de hoogte- en dieptepunten van samenhorigheid tijdens een circusstuk dat wordt begeleid door voortreffelijke live muziek.

Nog meer circus bij De Kleine Prins waar jongleur Marco met beelden en spannende teksten spectaculaire trucs uithaalt. Sisters of Soap zal je overal en nergens tegenkomen op hun fietsjes want die brengen een interactieve en mobiele act waar het gaat om: menselijk contact, aandacht en liefde. Iets wat Murmuyo nodig heeft want als zijn decor staat en het publiek er klaar voor is, ontbreekt het belangrijkste element: de acteurs… Of zijn de mensen uit het publiek de sterren van zijn show?

Voor de liefhebbers van het grotere werk is daar dan ook nog de nieuwe voorstelling Impulse van circusgroep Fabuloka. Zij brengen niet alleen drie acrobaten maar ook een heftruck en tijdens de finale zal er een symbiose ontstaan waar er geen zwaartekracht lijkt te bestaan… In de voorstelling worden vragen gesteld als: kan de heftruck fysiek zacht zijn, kan een duet aanvoelen als een liefdesdans? Kom voor de antwoorden hierop vooral langs en help Achref tijdens zijn familievoorstelling meteen even. In Hieperdepiep… Amboula! is hij op zoek naar nieuwe vrienden om zijn verjaardagsfeestje te vieren.
 
Het straattheaterfestival is gratis te bezoeken en begint om 13.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Ga voor meer informatie over STRABANT naar stadalspodium.nl

STRABANT festival Harderwijk

Stad als Podium Harderwijk

Adresgegevens


Harderwijk

Meer info