Stoter Beton B.V. is op zoek naar een productiemedewerker

Stoter Beton B.V., gevestigd in ’t Harde, is reeds 80 jaar producent van cementgebonden afstandhouders voor de betonbouw. Als gecertificeerd bedrijf staat Stoter Beton B.V. garant voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het bedrijf kenmerkt zich door een klein en hecht team van 13 medewerkers.

Met het oog op de groeiende markt in binnen- en buitenland is Stoter Beton B.V. per direct op zoek naar een

 Productiemedewerker (fulltime 38 uur)
 
Van de nieuwe collega verwachten zij initiatief, zelfstandigheid en de bereidheid om alle voorkomende werkzaamheden aan te pakken.
 
De functie
Tot jouw werkzaamheden behoren het vervaardigen en verpakken van cementgebonden afstandhouders. Als Productiemedewerker ben je, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor de opstart en het instellen van jouw machine. Je controleert continu de kwaliteit van het product en stelt zonodig bij. Je denkt mee over het verbeteren van de productiviteit. Bij storingen schakel je de technische dienst in.
 
Het profiel
Je bent een enthousiaste, zelfstandige aanpakker die vol trots hoogstaande producten aflevert. Daarbij werk je graag in teamverband, zie je het werk liggen en pak je dit pro-actief op. Je hebt ervaring met productiewerkzaamheden en bent fysiek in staat om deze werkzaamheden de hele dag staand te verrichten. Bij voorkeur ben je woonachtig in ’t Harde of in de nabije omgeving.
 
Het aanbod
Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao voor de betonproductenindustrie, bieden ze een prettige werksfeer in een goed functionerend team met leuke collega’s.
 
Geïnteresseerd?
Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV per e-mail naar hr@stoterbeton.nl ter attentie van Karin Sietzema, HR Manager. Indien je vragen hebt over de functie, dan kun je contact opnemen met Roel Beumer, Technisch Directeur, via telefoonnummer 0525–651450.

Stoter Beton B.V.

Stoter Beton